Mokumbal

za 9 okt 2010


aanvang:
 
 
21:00 uur
reserveren?:
 
 
Geen reserveringsmogelijkheden
instructies?
 
 
Ja, om 20.00 uur
afterparty?
 
 
Ja
meer info:
 
 
email:
 
 
locatie:
 
 
Muiderpoorttheater
Tweede van Swindenstraat 26
1093VS Amsterdam
 
 
Overige informatie:

Heter dan heetst, vetter dan vetst en bij tijd en wijle heel gevoelig...

Hot Griselda behoeft bijna geen introductie meer; ze is HOT is BelgiŽ, Frankrijk en Portugal, maar komt eindelijk ook weer eens naar Nederland. Mis deze kans dus niet om helemaal los te gaan op haar muziek!

Om meer inspiratie op te doen voor op de dansvloer kun je in de middag voorafgaand aan het bal mee komen doen bij de uitgebreide verdiepingsworkshop van Dominique en Karlijn; schrijf je snel in! 

 

x

Zeno

Zeno

Dromerige electronica met beats voor manke dansers, voortgesproten uit het prettig gestoorde brein van Stijn van Beek. Zeno had al eerder een primeur als verassingsact op het Boombal festival...

x

Hot Griselda (Be, NL)

Hot Griselda (Be, NL)

Hot Griselda heeft de folkscene overrompeld met een verrassingsaanval. Na Haar eerste optreden op het Boombalfestival in de zomer van 2008 volgde een stormachtig jaar waarin Zij de "hearts and minds" won van de folkies in BelgiŽ, Nederland en zelfs in Portugal. Binnen een jaar kwam Haar eerste album uit, met maar liefst dertien stomende folktracks waarin echo`s doorklinken van Ierse, Vlaamse en Bretonse muziek en af en toe ook van heavy metal.