Nijmegen -uitverkocht-

za 22 sep 2012


met:
 
 
VOLT!, Duo De Meester - Golder
aanvang:
 
 
19:30
entree:
 
 
12 euro aan de kassa, 10 euro in de voorverkoop
reserveren?:
 
 
Geen reserveringsmogelijkheden
instructies?
 
 
ja
afterparty?
 
 
na afloop is er tijd voor sessie, dus neem je instrument mee
meer info:
email:
 
 
locatie:
 
 
Vlaams Arsenaal
arsenaalpoort 6
6511PN Nijmegen
 
 
Overige informatie:

Uitverkocht

Het bal is inmiddels in de voorverkoop uitverkocht. Heel soms krijgen we last minute afmeldingen, dus als je op de reservelijst wil, mail gerust. Geeft daarbij ook je telefoonnummer en tot hoe laat het 22 september zin heeft om je te bellen. Dit omdat we -als we afmeldingen krijgen- dit pas 's middags horen of pas 's avonds aan de kassa.

Bal en sessie!

Deze avond heeft het VCK Nijmegen weer twee geweldige bands kunnen boeken, VOLT! uit Nederland en het duo Jonas de Meeste en Pablo Golder uit BelgiŽ. Na afloop is er weer tijd voor een muzieksessie, dus neem je muziekinstrument mee. Hieronder meer informatie over de bands en de voorverkoop.

Voorverkoop

Naast de kaartverkoop aan de kassa op de avond zelf is er weer een voorverkoop. Kaarten kunnen besteld worden door een e-mail te sturen naar info@folkbalnijmegen.nl met naam en aantal kaarten. Daarnaast maak je gelijktijdig het geld over op rekening 433016159 t.n.v. Vlaams Cultureel Kwartier Nijmegen, onder vermelding van je naam en het aantal kaarten (10,- p.s.).

Alleen betaalde kaarten zijn geldig.

 

x

VOLT!

VOLT!

Bij de bandleden van VOLT! is de onderlinge muzikale chemie en energie zo sterk, dat de bandnaam na de eerste repetitie als vanzelfsprekend naar voren kwam. 

Dit folk-trio bestaat uit Joris Alblas op gitaar, Renske Duijm op viool en Sandra de Jong op trekharmonica. VOLT! speelt hoofdzakelijk zelfgeschreven nummers en laat zich door allerlei stromingen inspireren. De muzikanten proberen tijdens het spelen zowel danser als luisteraar onderdeel te laten worden van de muzikale energie.

x

Duo De Meester - Golder

Duo De Meester - Golder

Pablo Golder: trekharmonica (bekend van I Fratelli Tarzanelli, Los Pablos en Manimoen)

Jonas de Meester: gitaar (bekend van Aedo, Los Pablos, Variomatic en Magister)