Herfstbal Wageningen

zo 11 nov 2012


foto`s:
 
 
Door Tim Hofmeester
Door Tim Hofmeester
met:
aanvang:
 
 
15:00 uur
entree:
 
 
10 euro
reserveren?:
 
 
Geen reserveringsmogelijkheden
instructies?
 
 
Ja, om 15:00 uur
afterparty?
 
 
Ja, neem je instrument maar mee!
email:
 
 
locatie:
 
 
Theater de Junushoff
Plantsoen 3
6701AS Wageningen
 
 
Overige informatie:

Het wordt weer eens tijd voor een nieuw bal in de prachtige foyer van theater Junushoff. Na een volledig Nederlands bal de afgelopen keer, mogen we ditmaal twee Franse bands ontvangen die garant staan voor een mooie avond: Mister Klof en Sons Libres! Mister Klof is zelfs voor het allereerst in Nederland, dus mis het niet!


Tijdens het bal is er ook een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z'n allen! Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar, maar neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal incl. sessie tot ongeveer 22.00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan. Gezien de succes van de sessies de laatste tijd, hopen we dat jullie weer massaal je instrumenten meenemen en er een mooi stukje muziek van maken!
 

x

Mister Klof

Mister Klof


Sylvain Vuidart (Kitus), Tiennet Simonnin (Duo TTC), Julien Cartonnet en Sylvain Quere (ex-Re-fut de Chene) maken kleurrijke balfolk op het kruispunt van hun gezamelijke invloeden, zoals muziek uit Ierland, de Auvergne, Bretagne en jazz. Met een repertoire dat de traditionele melodieën en composities combineert, heeft dit kwartet maar een ambitie: om de dansers uitgeput, maar tevreden te zien aan het eind van de bal!

x

Sons Libres

Sons Libres

Sons Libres maakt neo-trad muziek met Franse en Senegalese invloeden. Het duo bestaat uit Adama Diop op percussie en zang en en Anne Guinot op chromatisch accordeon.