Wageningen Junushof

zo 29 nov 2015


foto`s:
 
 
Door Dirk-Jan Mulders
Door Dirk-Jan Mulders
aanvang:
 
 
16:00u
entree:
 
 
12 euro
reserveren?:
 
 
Geen reserveringsmogelijkheden
instructies?
 
 
Er is een workshop! Maar ook dansinstructies om 16.00u
email:
 
 
locatie:
 
 
Theater de Junushoff
Plantsoen 3
6701AS Wageningen
 
 
Overige informatie:

Nadat het Beat Bouet Trio de grote ontdekking was op afgelopen Boombalfestival, moesten we ze natuurlijk naar Wageningen halen! Zelfs als je niet van Bretons of van hiphop houdt, zal deze band je wegblazen. Om ook een beetje rust in de tent te brengen, hebben we Duo De Schepper - Sanczuk. Deze twee muzikanten, bij velen bekend van Broes, maken de avond tot een mooi, veelzijdig feestje.

Omdat het Beat Bouet Trio ook dansen speelt die in Nederland nog niet zo veel worden gedanst, hebben we voorafgaand aan het bal een workshop

Tijdens het bal is er een gezellige picknick. Neem hiervoor vooral wat lekkers mee, dan delen we dat met z'n allen! Vergeet je bordje, bestek en opscheplepels niet. Er is gratis water verkrijgbaar bij de bar, maar neem zelf geen andere dingen mee, de bar verkoopt genoeg lekkere drankjes!

Het bal zal incl. eventuele sessie tot ongeveer 22:00 uur duren, zodat iedereen die met het OV komt nog op tijd naar huis kan.

 

x

Beat Bouet Trio

Beat Bouet Trio

Imaginez... un bal breton, métissé de rap US, influencé par le raggamuffin des années 80, avec des textes engagés, ça fait rêver non ?

x

Duo De Schepper - Sanczuk (Be)

Duo De Schepper - Sanczuk (Be)

Gitarist Florian De Schepper en violiste Anouk Sanczuk, samen muzikanten van de groep Broes, kozen voor een intieme setting met hun geliefde snaarinstrumenten en doorkruisen zo het ganse folkgamma. Zweeds polska's, Ierse reels, Braziliaans samba's zijn maar enkele voorbeelden van invloeden die de composities van deze jonge, maar reeds ervaren muzikanten behelzen. Hun liefde voor folk staat voorop, maar de honger om te improviseren wordt zeker ook gestild.

De muzikale ervaringen die ze met Broes samen in China en Wit-Rusland maakten, zorgen voor een emotionele en energieke band die hun samenspelen zienbaar versterk hebben. Virtuozen op snaren, soms integer, dan weer uitbundig, dat is wat je voorgeschoteld krijgt bij een concert van duo De Schepper – Sanczuk.