Blues Workshop Enschede

za 30 sep 2017


docent(en)
 
 
Hannah Bruns, Martijn Riphagen
niveau:
 
 
Alle niveaus
aanvang:
 
 
16:00
entree:
 
 
Gratis
email
 
 
locatie:
 
 
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
bal?
 
 
Er is alleen een workshop
 
 
Overige informatie:

Niet alleen is er een bal in Enschede, er is deze keer ook een gratis bluesworkshop voorafgaand aan het bal! Met de jazzende bands die o.a. voorbij zullen komen, kun je wat je hier leert, tijdens het bal al in de praktijk brengen.

Voor alle mensen die nog nooit blues gedanst hebben en dit graag eens willen proberen en voor alle mensen die gewoon zin hebben om ook wat blues te dansen, is er in de middag voorafgaand aan het bal een bluesworkshop.

Deze zal beginnen bij de basis en eindigen bij het kunnen doen van enkele variaties in de dans. Er zal worden ingegaan op houding, connectie, (herkomst,) en hoe te bewegen als een koppel en lost van je danspartner.

De workshop vindt plaats in de Audiozaal (waar ook het bal plaatsvindt) en zal van 16:00 tot 18:00 duren. Daarna is er een uur pauze is alvorens de dansinstructie van het bal begint waarin je de tijd hebt om wat te rusten en eten.

Aanmelden is niet nodig, maar het is wel fijn als we een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Dus meld je vooral aan op de Facebook evenementspagina.

 

x

Hannah Bruns

Danst al heel wat jaren blues en geeft er regelmatig les in.

x

Martijn Riphagen

Danst al heel wat jaren blues en geeft er regelmatig les in.

x

Alle niveaus

Voor alle niveaus