« Agenda

16-10-2020 | Bal

Balfolkcafé Groningen

Met: Airboxes (Be) Docent(en): Aanvang: 19:30-23:00 Entree: Vrijwillige bijdrage voor de muzikanten Locatie: Oude Rooms Katholiek Ziekenhuis (ORKZ),
Emmastraat 15, 9722EW Groningen
Instructies: Ja, om 19.30 uur Sessie: Ja, neem je instrument mee Contact: balfolkcafe.groningen@gmail.com Meer info »

Airboxes (Be)

Een duo uit België met oude bekenden:  Bert Leemans & Guus Herremans. Deze accordeonisten uit 2 verschillende generaties kennen elkaar al ongeveer 18 jaar en een samenwerking als duo leek dus onvermijdelijk. Airboxes brengt uitsluitend eigen werk in de unieke combinatie van een diatonische en een chromatische accordeon.Hun eerste concert vond plaats begin juli 2017 in Teetzleben (D). Nummer twee was meteen al in Castelfidardo (I), het mekka van het accordeon dus.Na hun passage langs de stage van het Boombalfestival (B) en Boombal Gent intiem (B) waren ze klaar om hun programma voor te stellen aan het grote publiek.

Dat doen zij sinds dien nog steeds en reizen vele balfolk evenementen af in België, Nederland Duitsland en Frankrijk. Half oktober zijn zij op tournee door Nederland en doen op 16 oktober Groningen aan. Wij mogen hen dan  verwelkomen in ons Balfolkcafé Groningen. Voor zowel de liefhebber van deze unieke balfolk muziek als voor de balfolk dansers, is een concert met Airboxes een avond heerlijk genieten!

Kaart wordt geladen...