« Agenda

09-02-2020 | Dansen leren

Variaties Scottish en Jig

Met: Docent(en): Louise Marius Aanvang: 16:00-19:00 Entree: € 35 (of 25 euro met korting) Locatie: Hiphopfactory – Hall of Fame,
Burg. Brokxlaan 6, 5041 SB Tilburg
Instructies: Sessie: Contact: Louise@balfolk.nl Meer info »

Variaties Scottish en Jig

Spelen met Scottish en Jig. De basis ken je ondertussen wel, en misschien wat simpele variaties. En nu ben je toe aan meer. Meer variaties om mee te spelen op een bal, je danspartners te verrassen zonder de connectie te verliezen.

Voorkennis: De basis van de scottish en de jig zitten er goed in, evenals de danshouding. Je danst al een tijdje en hebt ook regelmatig workshops en lessen gevolgd.

Kosten voor de workshop: 35 euro (en als je weinig geld te besteden hebt, mag je ook 25 euro betalen). Als je beide workshops op deze dag wil volgen, betaal je voor de 2e workshop slechts 15 euro. Aanmelden voor deze workshop is verplicht.

Aanmelden doe je door het invullen van het volgende formulier: Aanmeldformulier

Over Louise Marius: 10 jaar geleden startte zij in Utrecht met het organiseren van bals en het geven van workshops. Al snel groeide dat naar wekelijkse danslessen op verschillende niveaus, bals en lessen in Utrecht, Amsterdam, Leiden en Almere, en festivals zoals de dansstage in Enschede en het festival CaDansa. In de winter 2017/2018 besloot zij hiermee te stoppen, om ook andere dingen in haar leven te kunnen doen. Maar na een lange reis is zij nu terug in Nederland en komt ze graag weer af en toe in de vorm van workshops haar kennis van en liefde voor balfolk met jullie delen. Het belangrijkste aspect in Balfolk dansen is voor haar het plezier in de dans en de verbinding met je danspartner.

Planning van de dag:

11:30 deur open
12:00 workshop Basis Scottish en Tovercirkel
15:00 pauze
16:00 workshop Variaties scottish en Jig
19:00 einde workshop

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen:

    Geen Evenementen