« Agenda

20-10-2012 | Bal

Bal Folk Wageningen

Met: Altuna TrikitilariakMadlot Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: € 10 Locatie: Theater De Wilde Wereld,
Burgtstraat 1, 6701DA Wageningen
Instructies: Ja Sessie: Contact: Meer info »

Speciale gasten: Altuna Trikitilariak

We zijn apetrots dat we jullie op het volgende bal folk op 20 oktober 2012 kunnen trakteren op een knallend optreden van de Baskische groep Altuna Trikitilariak!

Ander Zabaleta (trikitixa), Imanol Zabaleta (alboka), en Iñigo Gorostiaga (panderoa) zijn helemaal uit Baskenland overgevlogen om jullie de fijne kneepjes bij te brengen van de Fandango, de Arin-Arin, en de Zazpi Jauzi!

Maar natuurlijk is ook huisband Madlot van de partij met een keur aan bourrées, scottishes, cercles, jigs, en hanter dro’s van Neerlands dierb’re grond! En dan heb ik het nog niet over al dat aanstormend talent dat zich in gaat schrijven voor het open podium.

Om 14.00 is iedereen welkom in De Wilde Wereld voor een dansworkshop verzorgd door Altuna Trikitilariak. Deze duurt tot 18.00, zodat iedereen tijd heeft even op te frissen, wat te eten, etcetera. Om 19.00 beginnen we dan met de gebruikelijke dansuitleg voor de nieuwkomers in bal folk land, waarna om 20.00 het bal losbarst!

Voor de Baskische dansworkshop vragen we een vrijwillige bijdrage. De entree voor het gebruikelijke programma (bal folk dansuitleg en het bal zelf) is 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen.

Kijk voor het laatste nieuws op www.balfolkwageningen.nl

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: