« Agenda

20-10-2022-23-10-2022 | Overig

CaDansa 2022

Met: Bargainatt (Fr)Diaton (B/DE)Duo du BalconExqueezitFahrenheit (Fr/B)HialøsaLaouen (Be/Nl)Loogaroo (BE)Mr. Folxlide (CZ)NoiranomisTi DuoTref (Be)Trio BaladinsVariomatic (Be)Wim te Groen (Nl) Docent(en): Aanvang: Hele dag Entree: Zie voor de prijzen: www.cadansa.nl/tickets Locatie: Rabo Theater De Meenthe,
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Instructies: Sessie: Contact: questions@cadansa.nl Meer info »

CaDansa is een superleuk balfolk festival met (te) gekke bands, grappige spelletjes, mooie ontmoetingen, heerlijke drankjes en natuurlijk veel gedans! In 2022 vindt dit festival plaats voor de 9e keer plaats. CaDansa is inmiddels een begrip geworden binnen en buiten Nederland.

Beginneling, ervaren rot, muzikant, danser, Nederlander, Europeaan of nog verder gereisd, iedereen is welkom om er vier dagen en avonden lang een groot feest van te maken. Naast bals met een prachtig programma met allerlei balfolk-bands uit heel Europa is er ook een open podium, silent disco, kledingruil, altijd wel verrassende ‘extra’s’, goed eten en een onvergetelijke sfeer. Het volledige programma is te vinden op de website.

Kom het zelf ervaren! Weekend- en dagtickets zijn verkrijgbaar op de CaDansa-website en daar is ook alvast het t-shirt in de voorverkoop te reserveren.

Loading Map....