« Agenda

Bal met Bekende datum - Zondag  (uitverkocht)
03-10-2021 | Bal

Bal met Bekende datum – Zondag (uitverkocht)

Met: EmBRUN (Be)Hartwin DhooreWouter en de Draak (Nl) Docent(en): Aanvang: 13:00-19:00 Entree: € 20 per dag Locatie: Shuffle,
Berg en Dalseweg 200, 6522CD Nijmegen
Instructies: Ja, voorafgaand aan het bal is een dansinstructie Sessie: Ja, neem je instrument mee Contact: info@folkbalnijmegen.nl Meer info »

*** UITVERKOCHT  ***

Het waren onzekere tijden en daarom was het tijd voor een onzeker bal.
In april 2020, midden in de eerste lockdown kondigde Menno en Wouter een bal aan zonder datum. Er was een zaal, een band, een voorverkoop… maar geen datum. Op die manier kon niemand dit bal ooit annuleren:… Waarom deden we dit? Om muzikanten te steunen, om een beetje hoop te houden dat we samen met elkaar van de muziek willen genieten. En om gewoon weer een event op de agenda te hebben staan dat nooit afgelast kan worden, omdat het meeschuift met het besluit dat het kan & mag.  We beloofden dat dit bal  binnen twee weken zou plaatsvinden, als de overheid besloot dat het weer zou kunnen.

En na anderhalf jaar wachten, kunnen we eindelijk weer een heus bal aankondigen!
Omdat we te lang hebben moeten wachten zijn de plannen geëscaleerd: Twee dagen achter elkaar bal!
Zowel zaterdag als zondag is het feest met dagelijks drie mooie bands.
Doe je mee?

Zaterdag:
• 17:00 – Café open
• 18:00 – Wouter en de Draak
• 20:00 – Kelten Zonder Grenzen
• 22:00 – Airboxes

Zondag:
• 12:00 – Café open
• 13:00 – EmBRUN
• 15:15  – Hartwin Dhoore
• 17:15  – Wouter en de Draak
* tijden onder voorbehoud*

Prijs: 20 euro per dag
Deze zijn vanaf 15 april 2020 om 20:00 hier te koop
Of “daar” eigenlijk, zie ook de pijl hieronder voor de plek van de voorverkoop-link bovenaan deze pagina.

 


Om het spannend te houden, gaven we april 2020 de absolute garantie dat als je een kaartje eenmaal koopt, je het geld ook echt kwijt bent. Pay it forward 🙂
Kaartjes kun je dus niet annuleren. Maar mocht je op de dag zelf niet kunnen, dan kan je je kaartje natuurlijk wel onderling doorverkopen.
Er zijn beide dagen maximaal 75 kaarten beschikbaar.

De locatie is bekend: Café the Shuffle. In dit gezellige café is ook altijd het Balfolk café Nijmegen.

Naast je kaartje toegang ook corona-app noodzakelijk.
Voor de toegang van dit bal is naast je kaartje ook de corona-app + ID noodzakelijk, want we zitten in een horeca gelegenheid. Weten hoe het werkt met de corona-check app?  Zie https://coronacheck.nl/nl/ In principe werkt deze check-app op basis van vaccinatie of op basis van een test-uitslag. Testen is gratis, voor het maken van een afspraak zie link

Wil iedereen zich testen?
We vragen vriendelijk of iedereen zich vooraf wil testen. Ongevacineerden doen ivm de corona-checkapp al een pcr-test.. en daarnaast vragen we alle gevaccineerden ook vriendelijk of zij vrijwillig thuis een zelftest willen doen. Zo maken we samen het risico voor iedereen kleiner. Want 100% risico-vrij, dat zal het komend weekend natuurlijk nooit zijn.

Maar laten we met elkaar ons best doen om het risico laag te houden. Zodoende vinden we het raadzaam om enkele dagen na afloop een zelf test te doen en alert te blijven op klachten: mijd als je kan ook in de dagen na afloop grote groepen. Ons advies is om in de week na het bal als het kan misschien beter zoveel mogelijk thuis te werken. We hoeven (vooraf of na afloop) geen foto’s op facebook te hebben van je uitslag. We vertrouwen er op dat iedereen een test doet en daar thuis de conclusies uit trekt.

 

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: