« Agenda

15-09-2022 | Sociales

Socialles 239 (Rotterdam) – Scottish & variaties

Met: Docent(en): Aanvang: 18:30-22:00 Entree: € 6 Locatie: De Banier,
Banierstraat 1, Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Deze donderdag 15 september is het socialles 239. Docent deze week is Rick. Juist omdat het de start is van het seizoen, beginnen we rustig aan met wat herhaling en basislessen. Deze keer gaan we aan de slag met de scottish en wat variaties in deze dans. We zullen eveneens kort wat aandacht besteden aan leiden en volgen binnen een parendans – later in het seizoen uiteraard uitgebreider
Programma
18.30 Gezamenlijk koken en eten
19.30: Start socialles
20.30: Einde socialles, begin vrij dansen
21.45: Einde
Socialles
Het concept van een socialles is dat er het eerste uur een les of workshop wordt gegeven door een enthousiaste danser of docent over een specifieke dans of thema en dat in de 1,5 uur daarna de tijd is om vrij te dansen op cdmuziek. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te socialisen tijdens het deel vrij dansen.
Gezamenlijk eten
Vooraf mee-eten is ook mogelijk. Vanaf 18.30 uur ben je welkom in de keuken van De Banier, waarop er een warme maaltijd gekookt en gegeten wordt tot om 19.30 uur de socialles begint. Meehelpen met koken mag en kan natuurlijk. Mee-eten kost 3 euro per persoon, per keer, cash te betalen. Vooraf doorgeven dat je mee-eet is wel handig, dat kan het beste via balfolkzuidholland@gmail.com, tot uiterlijk woensdag 16.00 uur. Geef dan ook direct allergieën of intoleranties door, dan houden we daar rekening mee. Als je vaker mee-eet, kan er ook een strippenkaart van 15 euro voor 5 maaltijden gekocht worden: dat scheelt elke keer geld meenemen.
Locatie
Je kunt ons vinden bij De Banier, gevestigd op Banierstraat 1, in Rotterdam. Deze locatie is op ongeveer tien minuten lopen vanaf Centraal Station Rotterdam. Parkeren in de directe omgeving is betaald tot 23.00 uur ‘s avonds. Verderop in de wijk is het wel gratis, dan moet je dus wel een stukje lopen. Check prettigparkeren.nl voor de mogelijkheden.
Zaalregels
In de danszaal mogen geen buitenschoenen, zorg dus dat je schoenen bij je hebt die niet buiten worden gedragen, zoals dansschoenen, of dans op blote voeten of op sokken.
Eten in de danszaal is ook niet toegestaan.
Prijs
De sociallessen kosten 6 euro per persoon. Dit kan cash betaald worden aan de deur. Er is eveneens de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen: dat zijn 5 strippen voor 30 euro, op elke socialles te besteden. Dat scheelt je wekelijks geld meenemen. Pinnen is niet mogelijk.

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: