« Agenda

Verjaardagsbal Eline, Pascale en Henri
17-12-2019 | Bal

Verjaardagsbal Eline, Pascale en Henri

Met: Androneda (Nl)Trad'ici (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:00-23:00 Entree: € 4,- Locatie: Balfolk Zeist,
Thorbeckelaan 5, 3705 KJ Zeist
Instructies: Nee Sessie: Contact: Meer info »

Eline, Pascale en Henri hebben de handen ineengeslagen om samen hun verjaardagen te vieren. En dat doen ze met een balfolkbal met twee relatief nieuwe bands:

Trad’ici en Androneda!

===
Opnieuw zijn het, zoals altijd bij bals waar Henri iets mee te maken heeft bij Balfolk Zeist, artiesten die niet eerder (in deze samenstelling) bij Balfolk Zeist hebben gespeeld.

Na succesvolle bals in de vorige jaren met Zoalo, Wouter en de Draak, Niek van Uden-Luteijn (solo), Duo Leana Vapper-Dhoore & Hartwin Dhoore Music (toen nog optredend als “Estbel“) en Simone Bottasso (van Duo Bottasso en The Folk Messengers) en voor het laatste in november 2017, Wouter Kuyper solo, spelen er dit jaar twee bands: Androneda, en Trad’ici!

Wouter (trek- en doedelzak) speelde eerder al bij Balfolk Zeist samen met Joris Alblas als “Wouter en de Draak” en solo (in 2017). Dit jaar speelt hij samen als Androneda, met Patricia Swart (saxofoon) en Lenny de Rooy (doedelzak) een set van diverse balfolkdansen (met o.a. mazurka’s, bourree’s en walsen).

Trad’ici (Isolde de Ridder, zang en trekzak, en Maxime Le Creurer, trekzak, violen) hebben sinds hun debuut op het Open Podium van CaDansa in 2018 er flink aan getrokken en zetten vanavond een lange set neer op de dansvloer van Balfolk Zeist met voornamelijk muziek uit het Massif Central, Auvergne en Limousin, met wat uitstapjes naar “omliggende” gebieden, voor diverse dansen (bourree, wals, mazurka, scottish, en hoorde ik op CaDansa dit jaar een rond d’Argenton?!).
===

De deuren zijn open vanaf 19:00 uur.

De entree voor deze avond is 4 euro.
De koffie, thee en warme chocolademelk staat gratis voor jullie klaar! Daarnaast ben je van harte uitgenodigd om iets lekkers te eten of te drinken mee te nemen om te delen met de andere aanwezigen. Alcoholische dranken zijn niet toegestaan.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de straat, gelieve auto’s niet in het park te parkeren. Op het terrein zijn fietsenrekken aanwezig.

Het programma is als volgt:
20.00-21.00 Androneda,
21.15-22.45 Trad’ici

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: