« Agenda

18-11-2021 | Bal

Gecanceld: Bal in de Mezrab met Geronimo en Hartwin Dhoore

Met: Geronimo (be)Hartwin Dhoore Docent(en): Berend de VriesGepke Uiterdijk Aanvang: 19:00-23:55 Entree: € 13 Locatie: Mezrab/Pakhuis Wilhelmina,
Veemkade 576, 1019BL Amsterdam
Instructies: Ja, om 19:30 tot 20:30 Sessie: Ja, na het bal. Contact: amsterdam@balfolk.nl Meer info »

De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab. Een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).

Voorverkoop: KLIK HIER!

Donderdag 18 november. De maandelijkse balfolk avond in Amsterdam in de Mezrab. Een kroeg gerund door leuke mensen nodigt balfolk uit om muziek te maken en te dansen :-).

Een dansuitleg en daarna speelt een fijne band. Sessie na. Komen jullie ook?

Geronimo
Geronimo is het soloproject van muzikant en producer Jeroen Geerinck (Snaarmaarwaar, Hot Griselda, Spilar). Als Geronimo kan hij meer dan ooit experimenteren met het vermengen van genres, stijlen en invloeden in zijn gekende energieke stijl.
Een avond vol opzwepende, meeslepende en begeesterende klanken.

Hartwin Dhoore
Hartwin Dhoore is bekend van onder andere Trio Dhoore en Estbel. Een accordeonist en componist zoals er geen twee zijn.
Waterman is zijn eerste solo-cd. Een album met vloeiende melodieën die hij ingetogen maar expressievol speelt. Het resultaat is verfijnd, eerlijk en intimistisch.

Twee rasmuzikanten met het hart op de juiste plaats die een gevoelige snaar kunnen raken maar je ook naar de dansvloer trekken!

De entree is slechts 13 euro voor een hele avond plezier! Dansuitleg om 19:30. Bal vanaf 20:30. Na afloop gelegenheid tot sessie.

Er wordt lekkere Iraanse soep geserveerd, voor een paar euro krijg je ook een bordje (de rode linzensoep is vegan). Dus als je direct uit je werk komt, kan je het frietje op ‘t station overslaan 🙂

Je kan in de voorverkoop een kaartje reserveren of toegang betalen aan de kassa.

De Mezrab is een kleinschalige locatie. Voor dit evenement is het tonen van een geldige coronacheck (QR-code) verplicht. We adviseren daarnaast ook om zelf een coronatest te doen.

Programma
19:00 Deuren open
19:30 Dansworkshop voor beginners. Live begeleiding door PFM!
20:30 Bal met PFM!
21:00 Bal met Hartwin Dhoore en Geronimo
23:00 Jam sessie

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: