« Agenda

16-01-2023 | Dansen leren

Proefles Balfolk in Nijmegen met Louise

Met: Docent(en): Louise Marius Aanvang: 19:00-22:00 Entree: € 15 Locatie: De Kleine Wiel,
Karl Marxstraat 101, Lent
Instructies: Sessie: Contact: Louise@balfolk.nl Meer info »

Balfolk. Fijne aanstekelijke dansen, een simpele basis met veel ruimte voor improviseren. We dansen in koppel of in de hele groep, op vrolijke (en soms een beetje melancholische) franse folkmuziek. Het leukste is gewoon lekker dansen op een bal met live muziek, en daar kan je vaak ook zo meedoen, maar het volgen van regelmatige lessen zorgt ervoor dat je de fijne kneepjes ook onder de knie krijgt. Dat die dansen die wat meer moeite kosten ook gewoon in je systeem komen en dat je nog meer plezier in het samen dansen krijgt.

Op maandag 16 januari geeft Louise Marius een proefles in Nijmegen-Lent, voorafgaand aan de serie die 31 januari begint.

Om alvast in de sfeer te komen van het dansen, om aan mijn manier van lesgeven te proeven, en wellicht om uit te vinden welke groep het beste bij jouw danservaring past, is er 16 januari een proefles.

In deze les leg ik een aantal dansen uit (waar we in de serie verder mee gaan). In de eerste helft van de avond focus ik me op beginners, in de tweede helft van de avond op dansers met al wat danservaring.


Maandag 16 januari 2023

19:00 – 20:30 beginners/begonners
20:30 – 22:00 halfgevorderden

Locatie: De Kleine Wiel
Karl Marxstraat 101
6663LA LENT

Kosten voor de proefles: 15 euro of 12,50 als je niet veel geld te besteden hebt.

Het is niet noodzakelijk om je aan te melden voor de proefles, maar ik vind het fijn om een indruk te hebben van hoeveel mensen ik kan verwachten, dus fijn als je iets laat weten. Dat kan door een mail te sturen naar louise.marius@gmail.com. Liefst even van te voren, maar je kan het altijd last minute ook nog proberen. Geef ook aan welke les je je voor aanmeldt.

Deze proefles is een voorproefje op de lessenserie die op maandag 30 januari begint. Meer daarover vind je hier.

 

Over mij:

Ik ben Louise Marius, ik heb sinds 2008 heel veel balfolkles gegeven, vooral in het midden en westen van het land (utrecht, amsterdam, leiden). Nu woon ik sinds een tijdje in de buurt van Nijmegen en ben ik hier ook begonnen met het geven van balfolklessen.

In het balfolkdansen is voor mij het allerbelangrijkste dat iedereen er plezier in heeft en dat je het samen doet. Dat is iets wat veel terug komt in mijn lessen, hoe kunnen we het zo simpel mogelijk houden zodat er veel ruimte is voor samen plezier hebben? En lukt het tegelijkertijd ook om niet de essentie van de dans uit het oog te verliezen?

Meer informatie over de danslessen van Louise vind je hier.

Loading Map....

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: