« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

08-07-2023 | Bal

Seizoenssluiting Sociallessen met Duo Baftig én Open Podium voor muzikanten

Met: Duo/Trio Baftig (NL) Docent(en): Rick Vooys Aanvang: 17:00-23:00 Entree: € 10 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja, er is dansuitleg Sessie: Jazeker, dus neem je muziekinstrument en muzikantenvrienden mee Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Het balfolkseizoen in Zuid-Holland wordt afgesloten met een zomers sessiebal op zaterdag 8 juli. Deze keer met een nieuw concept, een bal gecombineerd met een open podium: pak jouw eigen 15 minutes of fame! Voor en na het optreden van de band deze avond is het podium voor andere muzikanten. Speel jouw (balfolk)muziek voor de dansers en andere muzikanten op de dansvloer en pak je eigen 15 minutes of fame.

Dus ben jij muzikant? Wil je graag jouw muziek aan anderen laten horen, wil je oefenen met spelen voor (dansend) publiek of wil je misschien wel eens samenspelen met een andere muzikant? Het kan allemaal!

Aanmelden is handig, dan kan er een planning worden gemaakt. Dat kun je hier doen: https://forms.gle/CYpijVRznPW3J2V66
Lukt dat niet? Mail dan naar balfolkzuidholland@gmail.com jouw naam en welk muziekinstrument jij en je eventuele mede-muzikant(en)spelen.

Bal
Behalve het open podium, komt er ook nog een band live voor ons spelen, namelijk Duo Baftig! Dit duo bestaat uit Manon op viool en Robin op gitaar. Dit duo, met een gedeelde passie voor balfolk en folk muziek speelt meer dan dansbare tunes, een verrassende mix tussen Ierse en Scandinavische melodieën, maar ook eigen composities.

Dansuitleg
Voorafgaand wordt er nog een algemene dansuitleg gegeven voor degenen die nieuw zijn in de balfolk of hun danspasjes nog wat willen oefenen. Na afloop van het bal en de optredens van de andere muzikanten, is er ook nog ruimte voor sessie.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
17.00 – 18.00: Picknick
18.00 – 19.00: Dansuitleg
19.00 – 20.00: 15 minutes of fame (deel 1)
20.00 – 21.30: Bal met Baftig
21.30 – 22.30: 15 minutes of fame (deel 2)
22.30 – 23.00: Sessie/afronding

Het bal is in Rotterdam, in tangoschool Cuartito Azul aan de Schoterbosstraat 17. Toegang kost 10 euro. Bij Cuartito Azul kun je bier, fris en wijn tegen schappelijke prijzen verkrijgen, water is gratis verkrijgbaar.

Picknick
Iedereen die mee wil eten met de picknick, neemt iets lekkers mee voor zichzelf en één of twee anderen. Al het eten dat meegenomen is, wordt op één tafel geplaatst, zodat iedereen wat lekkers kan opscheppen. De ervaring leert dat er meestal ruim voldoende is voor iedereen op die manier.

Vragen
Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem contact op via balfolkzuidholland@gmail.com

Loading Map....