« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

16-07-2022 | Bal

Zomersessiebal Zuid-Holland met Trio Geert, Gilbert en Marieke

Met: Docent(en): Aanvang: 17:00-22:30 Entree: 10 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja, er is dansuitleg vanaf 18.00 uur Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Voetjes van de vloer op onze fijne stek in Rotterdam, tijdens het zomer-sessiebal in Cuartito Azul, waarbij we gezamenlijk het seizoen sociallessen af sluiten.

De band die voor ons komt spelen is een trio muzikanten, bestaand uit Geert, spelend op onder andere doedelzak, Gilbert op trekharmonica en Marieke op viool, een bijzondere gelegenheidsformatie speciaal voor dit sessiebal in het leven geroepen.

En, natuurlijk, zoals je inmiddels van ons gewend bent is er ook weer ruimte voor een sessie, dus neem je muziekinstrument en muzikantenvrienden mee!

Programma
17.00 – 18.00: Picknick
18.00 – 19.00: Dansuitleg
19.00 – 20.30: Bal!
20.30 – 22.30: Sessie

We vinden het fijn als je even laat weten dat je komt, dus vergeet niet te reserveren.

Sessie
De sessie is vrij voor alle muzikanten om bij aan te sluiten, vergeet dus niet je muziekinstrument(en) mee te nemen. Uiteraard is er ook tijdens de sessie volop ruimte om te dansen.

Picknick
De picknick wordt door de bezoekers zelf geregeld: ieder neemt voor zichzelf en één of twee anderen wat lekkers te eten mee en dat wordt op één grote tafel neergezet, waarbij iedereen iets kan pakken. Wij zorgen voor kannen water. Vergeet niet je eigen bord en bestek mee te nemen (en ook weer terug mee naar huis te nemen). Bij Cuartito Azul kan afgewassen worden, dus plastic bordjes en bestek zijn niet per se nodig.

Prijs
De toegang tot het bal inclusief picknick, dansuitleg en de sessie kost 10 euro per persoon. Dit kun je aan de deur cash bij ons betalen, pinnen is niet mogelijk.

Loading Map....