« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

12-03-2022 | Bal

Lente-sessiebal in Rotterdam

Met: Docent(en): Aanvang: 17:00-23:00 Entree: 10 Locatie: Cuartito Azul,
Schoterbosstraat 17, 3032CN Rotterdam
Instructies: Ja, om 18.00 uur Sessie: Ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Voetjes van de vloer op onze vaste stek in Rotterdam, tijdens het lente-sessiebal in Cuartito Azul.

De band die voor ons komt spelen is Mars Houseband. Dit duo bestaat uit André en Jan. André speelt trekzak (diatonische accordeon) en samen met Jan op mandoline vormt dat een koppel dat straalt van het plezier in het spelen. Daarnaast zijn zij zelf ook dansers, wat ervoor zorgt dat hun muziek nog eens extra goed dansbaar is.

Uiteraard is er zoals je inmiddels van ons gewend bent wel weer ruimte voor een sessie, dus neem je muziekinstrument en muzikantenvrienden mee!

Programma
17:00: picknick
18:00: dans uitleg
19:00: Bal!
21:00: begin sessie
23:00: einde

We vinden het fijn als je even laat weten dat je komt, dus vergeet niet te reserveren.

Sessie
De sessie is vrij voor alle muzikanten om bij aan te sluiten, vergeet dus niet je muziekinstrument(en) mee te nemen. Uiteraard is er ook tijdens de sessie volop ruimte om te dansen.

Picknick
De picknick wordt door de dansers en muzikanten zelf geregeld: ieder neemt voor zichzelf en één of twee anderen wat lekkers te eten mee en dat wordt op één grote tafel neergezet, waarbij iedereen iets kan pakken. Wij zorgen voor kannen water. Vergeet niet je eigen bord en bestek mee te nemen (en ook weer terug mee naar huis te nemen). Bij Cuartito Azul kan afgewassen worden, dus plastic bordjes en bestek zijn niet per se nodig.

Prijs
De toegang tot het bal inclusief picknick, dansuitleg en de sessie kost 10 euro per persoon. Dit kun je aan de deur cash bij ons betalen, pinnen is niet mogelijk.

Corona
We houden ons aan de regels die zijn ingesteld door de Nederlandse overheid. Dat wil zeggen dat we tot nu toe werken met een coronatoegangsbewijs: je kunt alleen naar binnen als je een QR-code kunt tonen nadat je gevaccineerd, genezen of getest bent. Zonder geldige QR-code mogen we je helaas niet naar binnen laten. Op de dansvloer zal geen 1,5 meter worden gehandhaafd en er zal van partner gewisseld kunnen worden. Als je dat liever niet doet, is daar uiteraard ook ruimte voor.(Zelf)testen is niet verplicht, maar wel lief. En uiteraard geldt: blijf thuis bij klachten. Het is mogelijk dat hierin dingen wijzigen als de regels veranderen.

Op de hoogte
We adviseren om alvast te reserveren voor dit bal. Op deze manier kunnen wij al degenen die van plan zijn om te komen, tijdig op de hoogte houden van eventuele wijzigingen of aanpassingen.

F.A.Q.
De meest gestelde vragen nog op een rijtje….
Hoeveel mensen komen er?
Dat is tot nu toe nog onduidelijk. Er is ruimte genoeg voor zo’n vijftig man om fijn te kunnen dansen. Dan is het wel gezellig druk. We raden aan om tevoren te reserveren als je wil komen.

Moeten er mondkapjes gedragen worden?
Volgens de officiële regels zijn mondkapjes niet verplicht als deze de uitvoering van cultuur of sport belemmeren. Dat betekent voor deze avond dat er geen mondkapjes verplicht zijn op de dansvloer. Als je zelf liever wel een mondkapje draagt, is dat geen probleem natuurlijk. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Is 1,5 meter afstand verplicht?
Volgens de officiële regels is 1,5 meter afstand niet verplicht als deze de uitvoering van cultuur of sport belemmert. Dat betekent voor deze avond dat er geen 1,5 meter verplicht is. Als je dat zelf liever wel doet, is dat geen probleem natuurlijk. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Wordt er gewerkt met vaste partners?
Dansen met een vaste partner is deze avond niet verplicht, maar natuurlijk staat het je vrij om wel bij je vaste (favoriete) danspartner te blijven als je dat fijner vindt. Het verzoek aan een ieder is om deze keuze te respecteren.

Mocht je nog meer vragen hebben: stel deze gerust en mail naar ons via balfolkzuidholland@gmail.com

Loading Map....