« Agenda

13-04-2012 | Bal

Balfolk Arnhem

Met: Annie en de Boswachter (Nl)Naragonia (Be) Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: De Kandelaar,
Den Haagweg 1, 6843LP Arnhem
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op 13 april organiseren we het allereerste folkbal in Arnhem! En we openen meteen spectaculair, met Annie en de Boswachter en Naragonia – beide bands die niet veel introductie behoeven.

Het bal is in Arnhem, niet ver van station Arnhem Zuid (verbinding met station Arnhem/Deventer/Zwolle en Nijmegen/Den Bosch/Roosendaal). Vanaf Arnhem CS gaat er ook een bus richting Arnhem Zuid. Of je pakt een OV fiets, natuurlijk. 

Kaartjes zijn aan de deur te koop voor 10 euro, maar we hebben graag dat je van te voren reserveert, zodat we enigszins zicht hebben op hoeveel mensen we kunnen verwachten. 

Annie en de Boswachter:

Met een cello, trekzak, dwarsfluit en gitaar krijgt Annie en de Boswachter de mensen aan het dansen! Hun zeer afwisselende repertoire brengt voor elk wat wils: met een swingende scottisch, romantische mazurka, en opzwepende kost ar c’hoat krijgen ze iedereen in beweging. 

Annie en de Boswachter bestaat uit:

– Joris Alblas: akoestische gitaar

– Karlijn Swart: dwarsfluit

– Jet Zoon: trekharmonica

– Tessel Grijp: cello

Naragonia

Het Belgische duo Naragonia brengt eigenzinnige balfolkmuziek met een verfijnde stevige energie. Toon van Mierlo is een muzikale duizendpoot en bespeelt onder andere uillean pipes, Franse doedelzak, klarinet, sopraansaxofoon en diatonisch accordeon. Pascale Rubens neemt zowel viool als diatonisch accordeon ter hand. Zo brengt dit duo een breed spectrum aan klanken voort die zowel de danser als de luisteraar niet zal vervelen!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: