« Agenda

29-06-2014 | Bal

Balfolk benefiet voor de dieren

Met: AmmA (Nl)Ferdinand en JokoWim te Groen (Nl) Docent(en): Aanvang: 17:00 Entree: Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein,
Galecopperzoom 1, 3437PJ Nieuwegein
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

29 juni kan er weer gedanst worden! En deze keer nog wel voor een goed doel ook. We gaan ons namelijk inzetten voor de dieren;
De afgelopen tijd heeft namelijk voor ons in het teken gestaan van het opzetten van een dierenweide; een reddingsoord voor mishandelde, afgedankte en zieke dieren. Tot nu toe worden er paarden, ezels, schapen, geitjes en konijnen opgevangen, maar in samenwerking met de Galecopperdroom zal Galecopperpark Sublime uitgroeien tot een groot reddingsoord voor allerlei dieren.

Maar dit kan niet zonder de juiste financiële middelen! En daarom wordt dit balfolk benefiet georganiseerd. Het programma volgt snel, maar deze bands zullen in ieder geval al van de partij zijn! De line up zal snel groeien, dus houd het in de gaten!

AmmA
Wim te Groen
Ferdinand Klössinger en Joko Ruwhof
Abe de Verteller

De entree zal 10 euro worden( dit is inclusief 1 consumptie) voor een hele avond vol met muziek. Het grootste gedeelte van alle opbrengsten van de avond zal gaan naar de dierenweide, zodat er nog meer dieren gered kunnen worden, en we de dierenweide goed op kunnen knappen.

De lokatie zal zijn het Petanque centrum aan de Galecopperdijk. Goed te bereiken met het OV op een kwartiertje van Utrecht Centraal. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hopelijk zien we jullie allemaal daar, samen, dansend voor de dieren!

Liefs,
Patricia en Esmee.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: