« Agenda

Balfolk Breda (A year Round)
06-12-2019-07-12-2019 | Bal

Balfolk Breda (A year Round)

Met: Sanseveria (Be)Two catch a raindrop (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:00-02:00 Entree: € 15,- Locatie: De Avenue,
Waterstraat 5, 4811 WZ Breda
Instructies: Ja er zal om 19:30 een toffe workshop gegeven worden. Sessie: Ja, Er zal weer een leuke sessie volgen tot de deuren echt dicht moeten! Contact: Bob.Boukes@hotmail.com Meer info »

Een jaar geleden (op 1 dag na dan) ben ik begonnen met het organizeren van bals puur uit liefde voor de dans en de muziek. dit moet uiteraard gevierd worden met een mooie avond dansen!

Deze balfolkavond zal plaatsvinden in de Avenue, een sfeervolle en ruime locatie met een houten vloer.

Om 19:00 zullen de deuren opengaan. Vervolgens, van 19:30 tot 20:30, zal er een beginnersinstructie gegeven worden.

Het bal begint om 20:45 met Two Catch a Raindrop! Wij proberen al een jaar voor ieder bal een gaatje te prikken en het is eindelijk gelukt! dus bereid je voor op: Come rain, come shine – dance!
Weather forecast: rain-sparkling mazurkas, sunbow bourrées and some whirlwaltzing.”

Vervolgens om 22:30 gaat het ball verder met Sanseveria. Op het eerste bal trad Pavel al op  met Les Bottines Artestique, en nu is hij terug en neemt hij Adriaan en Davy mee die jullie ook wel kennen van Aerokorda. Echter dit is nog niet alles zij nemen ook Michael en Wout mee en samen vormen zij Sanseveria!
“With a lot of inspiration and motivation, Sanseveria is born. These five men combine both their own compositions with Celtic Trad. In doing so, they create a beautiful blend of different cultures, sounds and especially a different and innovative view on traditional music.
Be prepared for tremendous, energetic and fascinating music which you will not soon forget!”

Na dit alles is de avond echter nog niet voorbij! Want van 00:00 tot 02:00 is er ruimte voor een sessie. Dus neem je instrument mee!

Entree is €15,-
kom jij ook een jaar lang dansjes vieren?

Kaart wordt geladen...