« Agenda

25-09-2019 | Bal

Balfolk café Nijmegen

Met: Bert Leemans (Be)Kelten zonder Grenzen Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: vrijwillige donatie, alles gaat 100% naar muzikanten Locatie: Shuffle,
Berg en Dalseweg 200, 6522CD Nijmegen
Instructies: Ja Sessie: ja, neem je instrument mee en speel mee Contact: info@folkbalnijmegen.nl Meer info »

Balfolk Cafe is livemuziek, tussendoor fijne balfolkhitjes en natuurlijk sessie: dus neem ook je instrumenten mee!

Vanavond een bijzonder benefiet-avond met deze keer twee groepen die komen spelen: Bert Leemans Solo & Kelten Zonder Grenzen.

Waarom een benefiet?
Deze zomer is tijdens Castlefest de harp van Lies Sommer op het podium gevallen, doordat een podium doek tegen de harp aanwaaide. Gevolg: de harp is total-loss. Niet alleen emotioneel omdat ze dit instrument jarenlang bespeelde, maar ook financieel een ramp: Lies is professioneel harpiste en heeft nu een harp nodig om in haar inkomen te voorzien. En een goede, podiumwaardige harp inclusief versterking, kost al snel 7 duizend euro…
Middels de crowdfunding die is gestart, is al een zeer groot bedrag bij elkaar verzameld. Dat is fantastisch, maar ze is er nog niet!
Om ook het laatste deel te financieren hebben we met Balfolk Nijmegen en een aantal muzikanten de koppen bij elkaar gestoken om Lies te helpen met het laatste deel van harp en haar beroep kan blijven uitoefenen.

Entree: vrijwillige donatie.
Geef ruim, alles gaat 100% naar de nieuwe harp.

19:30 dans uitleg
20:15 Kelten Zonder Grenzen
21:45 Bert Leemans Solo
22:30 Sessie!
(Tijden onder voorbehoud) 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: