« Agenda

23-01-2010 | Bal

Balfolk Dansstage Enschede

Met: Lirio! (NL)Naragonia (Be) Docent(en): Aanvang: 21:00 Entree: Locatie: Universiteit Twente,
Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Dit bal maakt onderdeel uit van de danstage: Een heel weekend dansen! Kun je helaas niet het hele weekend komen, kom dan toch even de sfeer proeven op dit gratis bal in de sfeervolle Audiozaal op de campus van de UT. Doe je wel mee met de dansstage? Nodig dan je (nog-)niet-dansende vrienden uit voor dit bal! Zo kunnen ze gratis kennismaken met jouw favoriete hobby!

Lirio bestaat uit vier jonge muzikanten die eigenwijs met Franse, Vlaamse en Nederlandse dansmelodiën aan de haal gaan en een jazzy, energieke en swingende draai geven aan traditionele muziek. Met viool, trekzak en doedelzak orden de melodische arrangementen gemaakt, terwijl gitaar en percussie de sterke ritmische ondergrond leggen.

Het Belgische duo Naragonia brengt eigenzinnige balfolkmuziek met een verfijnde stevige energie. Toon van Mierlo is een muzikale duizendpoot en bespeelt o.a. uilleann pipes, Franse doedelzak, klarinet, sopraansaxofoon en diatonisch accordeon. Pascale Rubens neemt zowel viool als diatonisch accordeon ter hand. Zo brengt dit duo een breed spectrum aan klanken voort, die zowel de danser als de luisteraar niet zal vervelen!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: