« Agenda

06-07-2007 | Bal

Balfolk in Aduard!

Met: Minuit Guibolles (Fr)Sidaro (Nl)Slomobabes (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: Locatie: Auwerds End,
Oostumerweg 2, 9831 TH Aduard
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

MINUIT GUIBOLLES MET RÉMI DECKER SPEELT BALFOLK IN ADUARD!
Minuit Guibolles zal op Gooikoorts optreden met een nieuwe bezetting. Rémi Decker, de bekende Belgische doedelzakspeler, neemt de plaats in van Boris Trouplin. Een nieuwe bezetting, nieuwe invloeden: de moeite om erop te dansen en te komen luisteren.We zijn heel blij dat Minuit Guibolles de try-out van deze nieuwe bezetting in Aduard komt houden op boerderij Auwerds End (bekend van ‘Dansen op de Deel’). Het voorprogramma zal verzorgd worden door de Groningse BalFolk-bands Sidaro en de Slomobabes!

Programma:
19.30 zaal open
20.00 – 21.15 Sidaro
21.15 – 22.00 Slomobabes
22.00 – 00.00 Minuit Guibolles

Minuit Guibolles
Minuit Guibolles is een eigenzinnige, jonge balgroep en bestaat uit vijf begaafde muzikanten die traditioneel Franse muziek mengen met wereldmuziek. En dat geeft explosieve balmuziek tot resultaat! Bezetting: Pascal Seixas op contrabas en elektrische bas, Adrien Chennebault op percussie, Aurélien Claranbaux op trekharmonica, Flo op steel drum en Rémi Decker op doedelzak en fluiten.
Minuit Guibolles

Sidaro
De Groningse balgroep Sidaro bestaat uit violiste Jantien Schaap, Martijn Versteegh op klarinet, fluit en schalmei, Auke Eringa op trekharmonica en accordeon en Niels Smit-Duyzentkunst op contrabas. Zij spelen Balkan, Klezmer- en Balfolkmuziek en zullen zich tijdens deze avond op hun swingende BalFolk-repertoire toeleggen.
Sidaro

Slomobabes
Het eveneens Groningse duo de Slomobabes staat bekend om hun subtiele, melancholische walsjes en mazurka’s. Zij maken muziek om slapend op te dansen…
Edith Erberveld bespeelt de viool en Sandra de Jong de trekharmonica.
Slomobabes!

Locatie:
Dit bijzondere optreden gaat plaats vinden in de stallen van boerderij Auwerds End, midden in het weidse Groninger landschap. Op deze locatie worden geregeld sessies gehouden en vind in september de tweede editie plaats van Dansen op de Deel, een weekend met workshops en bal.
Auwerds End is gelegen bij Aduard, een klein dorpje vlakbij de stad Groningen.

Mensen die met het openbaar vervoer komen, moeten de trein naar Zuidhorn nemen en daar een regiotaxi gereserveerd hebben.

Overnachten:
Er kan gekampeerd worden tegen een vergoeding van 5 euro. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan contact op met Auwerds End via telefoon of e-mail.

Kaart wordt geladen...