« Agenda

12-05-2007 | Bal

Balfolk Riddertoernooi

Met: Lirio! (NL)Orfeo (Nl) Docent(en): Aanvang: 22:00 Entree: Locatie: Kasteelhoeve De Grote Hegge,
Waterstraat 9, 6017AJ Thorn
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

LET OP: Het is nu mogelijk om alleen voor het bal in te schrijven (plus toegang tot het evenement en overnachting in eigen tentje) voor 14,- euro per persoon. Ook zullen eventueel overgebleven kaartjes verkocht worden op het evenement aan de poort.

Een heerlijke maaltijd, professionele instructie en een Bal met livemuziek!

Op het evenement Ridders van de Grote Hegge is er naast het dagprogramma de mogelijkheid om deel te nemen aan een avondprogramma!

Diner
Als het toernooi is afgelopen en iedereen huiswaarts keert, is er voor enkele speciale gasten van de ridders de mogelijkheid te genieten van een heerlijke maaltijd. Niets zal de gasten ontbreken, de gastheer zorgt dat het uitgebreide buffet altijd ruim gevuld blijft. Geserveerd in het sfeervolle kasteel geeft het de tijd om even bij te komen van een drukke dag en te genieten van de mooie omgeving.

Het Bal
Na het diner is er een dansinstructie. Zo kan iedereen goed voorbereid deelnemen aan het volgende deel van de avond: het Bal!

Van 19:00 tot 21:00 uur is er de mogelijkheid om te genieten van het buffet, waarna in de Ridderzaal de instructie om 21:00 uur zal beginnen. Na een uur instructie zal het Bal zelf om 22:00 uur beginnen. De muziek wordt verzorgd door OrfeO en Lirio! , die tot een uur of 0:30 voor de muzikale begeleiding zullen zorgen. Daarna is er een open podium, dus breng je instrumenten mee en kom Bal spelen in de Ridderzaal! In de keldergewelven onder de dansvloer is er de mogelijkheid een verfrissend drankje aan de bar te halen en even te zitten voordat men zich weer in het dansgewoel stort.

Het is mogelijk om een tentje op te slaan op het terrein voor een overnachting. Ook zijn er plaatselijk mogelijkheden tot overnachting, houd hiervoor de website in de gaten.

De kosten van dit alles zijn 45,- euro. Dit is voor het buffet (exclusief drankjes), dansinstructie, het Bal en overdag toegang tot het evenement. De minimum leeftijd is 16 jaar.
Aangezien er een beperkte hoeveelheid plaatsen zijn, verzoeken wij u om tijdig in te schrijven via de website: Ridders van de Grote Hegge

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: