« Agenda

04-09-2022 | Dansen leren

Balfolk workshop: Beweging & Variatie

Met: Docent(en): Paul de Man Aanvang: 11:00-12:30 Entree: € 15, incl bal erna. Locatie: Boerke Mutsaers,
Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Deze workshop is geschikt voor mensen die comfortabel de Hanterdro, Scottish, Jig, Mazurka en Tovercirkel kunnen leiden of volgen.

Wat gaan we leren?
Heb je een aantal bals bezocht, maar heb je het gevoel dat er meer is? Je ziet een aantal toffe bewegingen bij een ander koppel en je denkt: dat wil ik ook kunnen! Of heb je het gevoel dat je nergens ruimte hebt, en weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan?

Dan is deze workshop iets voor jou! Je leert aan de hand van voorbeelden variaties te dansen. We focussen hierin op: wat is er mogelijk, wat kun je allemaal bedenken, wat werkt juist niet en hoe zorg je voor goede uitvoer van variaties?

Ook gaan we dieper in op de ruimte op de dansvloer. Soms is ruimte er in overvloed, en soms is het flink volgepropt. Hoe kun je ervoor zorgen dat je toch de ruimte hebt, en daar wat mee kunt doen?

Wie geeft het?
Paul de Man is een enthousiast danser. Hij verdiept zich al jaren in zowel stijldansen als balfolk. Hij heeft meerdere initiaties gegeven en valt vaak op door zijn variaties die van verschillende dansstijlen komen. Al deze ervaring laat hij samenkomen tot een leuke en fijne dans.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een berichtje!

Datum: 4 september 11:00 – 12:30 uur
Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2 Tilburg

Minimum: 6 deelnemers
Maximum: 20 deelnemers

Aanmelden: daphneaalbers@outlook.com

Prijs: € 15 (workshop + bal)

Kaart wordt geladen...