« Agenda

30-05-2019-01-06-2019 | Dansen leren

Balfolk workshop op Trek Er Es Uut

Met: Docent(en): Louise Marius Aanvang: Hele dag Entree: 3 dagen vanaf €100 (jongeren) / €200 (volwassenen) Locatie: Kasteel de Berckt,
De Berckt 1, 5991PD Baarlo
Instructies: Sessie: Contact: Louise@balfolk.nl Meer info »

Overige informatie:

Louise Marius geeft tijdens Hemelvaart 3 dagen dansworkshops op Trek Er Es Uut, een trekzakfestival in Noord Limburg.

In deze workshop richt ik me op beginners tot half gevorderden. En voor de muzikanten onder jullie, er zijn ook erg leuke muziek workshops, trekzak (alle niveaus) en samenspel (alle instrumenten).

De workshop Balfolk verbindt:
In deze workshop zal Louise ingaan op de basis van een paar veel voorkomende dansen, en die uitdiepen zodat je voorbij de pasjes kunnen gaan, en echt kunnen beginnen te spelen.

Zodra je niet meer hoeft na te denken over de pasjes, is er ruimte voor verbinding en spel. Zo gaan we zeker aan de slag met de Jig en de Mazurka, maar ook een dans als Avant-deux á Coutant (met 4 dansers, uit de Poitou) zal langskomen. Mogelijk doen we ook nog iets bretons. Daarnaast is er ook veel aandacht voor volgen en leiden, contact maken met elkaar en spelen.

In de workshop richten we ons op beginners en begonners, maar ook meer ervaren dansers die graag nog een keer in detail naar de basis kijken zijn meer dan welkom. Er zal genoeg interessants in zitten, zeker voor mensen die weinig les hebben gehad en veel gewoon op de dansvloer hebben geleerd. Ook zal ik in de dansen die we in deze 3 dagen gaan doen wat keuzemogelijkheid laten, waardoor het programma op jullie wensen aan te passen is.

Inschrijven kan via de website van de TEEU en meer praktische informatie vind je daar ook.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: