« Agenda

21-06-2024 | Bal

Balfolkcafe Groningen met Hartwin (Trio)

Met: Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: overige info Locatie: Theater de Kapel ORKZ,
emmastraat 15, Groningen
Instructies: ja, om 19:30 Sessie: ja Contact: balfolkcafe.groningen@gmail.com Meer info »

Er komt opnieuw een balfolk in Groningen!

Hartwin (Trio) bij Balfolk Groningen op vrijdag 21 juni 2024

Aanvang: 19:30-22:30

Entree: Vrijwillige bijdrage, geef gul voor de band! Bijvoorbeeld €15 per persoon

Locatie: Theater De Kapel in het Oude Rooms Katholiek Ziekenhuis (ORKZ), Emmastraat 15, 9722 EW Groningen

Instructies: Ja, om 19.30 uur

Balfolk Groningen is dansen op live folkmuziek en natuurlijk sessie na afloop: dus neem ook je instrumenten mee! Entree: vrijwillige donatie, zoals bijvoorbeeld € 15,- Geef ruim, want alles gaat 100% naar muzikanten.

Globaal tijdschema:

19:30 dansworkshop

20:30Bal

22:30 sessie

23:00 einde programma

(Tijden onder voorbehoud)

Over de Dansuitleg: In deze dansuitleg komen de basisprincipes van balfolk aan bod zodat iedereen mee kan doen. In de tweede helft v/d dansuitleg gaan ze dieper op één dans in. Wat is Balfolk? Balfolk is misschien een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met de muziek en dansen van hier: de dansen en muziek die traditioneel in West-Europa voorkomen. En er is altijd live muziek! En we starten altijd met een dansuitleg. Iedereen kan meedoen.

Over Hartwin (Trio): Hartwin is diatonisch accordeonist en componist. Zijn instrumentale muziek ontroert al vele jaren mensen wereldwijd. Hij staat bekend om zijn eenvoudige en melancholische melodieën die veel ruimte laten voor de verbeelding van de luisteraars en dansers. Samen met Flavia Escartin (cello) en Pavel Souvandjiev (viool) creëert hij een akoestisch universum dat raakt vanaf de eerste noot. Verwacht je aan een muzikaal avontuur om bij weg te dromen. https://www.facebook.com/hartwindhoore

De kapel is te vinden als je naar het Oude RKZ (ORKZ) komt in de Emmastraat 15. Wanneer je binnenkomt loop je naar de bar, en rechts van de bar bevindt zich de deur naar de kapel.

 

Kaart wordt geladen...