« Agenda

09-07-2021 | Dansen leren

Beginnerslessen in Zwolle

Met: Docent(en): Maarten van der Waal Aanvang: 19:00-21:00 Entree: € 0 Locatie: Assendorperplein,
assendorperplein, Zwolle
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op vrijdag 9 juli wordt een serie beginnerslessen gegeven. De lessen zijn voor beginners, begonners en iedereen die weer eens op basisniveau wil dansen of de basis wil ophalen. Eigenlijk kan en mag iedereen meedoen.

Na de afgelopen tijd kan de kennis en soepelheid van het dansen wat zijn weggeëbd. Deze lessen helpen het dansen (weer) onder de knie en in de benen te krijgen. Elke les worden één of twee dansen uitgelegd en uitgebreid beoefend. De volgende lessen worden deze dansen weer herhaald en aangevuld met nieuwe dansen.

Kosten zijn bij uitzondering nihil. Een kleine bijdrage voor de reiskosten wordt op prijs gesteld.

Het totaal aantal deelnemers per les is gemaximeerd op 20. Dit vanwege onderlinge afstand. Wanneer meer deelnemers zich zouden melden wil ik nadenken over een oplossing.

De lessen beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur

Aanmelden is niet nodig. Meedoen kan voor één of meer lessen. Individueel kan worden meegedaan, we hopen op een voldoend aantal leiders en volgers. Mocht je 9 juli nog niet kunnen dan ben je op latere lessen welkom.

De lessen beginnen op vrijdag 9 juli en gaan op vrijdagen door tot 27 augustus. (N.B.: 30 juli en 20 augustus wordt geen les georganiseerd)

De lessen worden door Maarten van der Waal gegeven.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: