« Agenda

16-06-2022 | Dansen leren

Beginnersworkshop bij PLAY Nijmegen

Met: Docent(en): Louise Marius Aanvang: 19:15-22:15 Entree: € 15 Locatie: Sarvata,
Schependomlaan 17e, Nijmegen
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Donderdagavond geeft Louise Marius bij PLAY Nijmegen een basisworkshop balfolk. Hierin zullen een aantal algemene balfolkdansen aan bod komen. Handig voordat je naar je eerste bal gaat!

Evenementen bij PLAY zijn bedoeld voor 20ers en 30ers, maar als je daarbuiten valt maar je wel verbonden voelt met deze doelgroep, dan ben je alsnog welkom.

►Inloop: 19:15
►Workshop: 19:30 – 22:00
►Napraten/chillen: 22:00-22:15

Je koopt je kaartje het best vooraf via chipta.com/nl/tickets/event/50668/play-nijmegen-balfolk
Als er nog plek over is, kun je aan de deur nog een kaartje kopen (contant of pin). In het Facebook-evenement wordt gedeeld of er nog kaartjes zijn.

Over Louise

Louise Marius geeft al jarenlang les in Balfolk, maar ook in de bewegingsmethode Feldenkrais. Louise brengt mensen graag in beweging en in contact met elkaar.

Louise: “Ik creëer graag omstandigheden waarin mensen meer open naar elkaar kunnen zijn, makkelijker contact kunnen maken en daardoor samen een meer stabiele samenleving kunnen vormen. Door het contact met elkaar en door het leren dansen worden mensen bewuster van zichzelf, hun omgeving en de mensen in hun omgeving.”

Louise heeft in haar lessen veel aandacht voor het leiden en volgen, en daarmee voor de connectie met elkaar. De danspasjes blijven simpel, zodat je uit je hoofd en in je lichaam kunt gaan. Dan is er ruimte voor plezier, ontspanning en verbinding met je danspartners.

Meer info over Louise vind je op louisemarius.wordpress.com

Over PLAY!

PLAY = een community voor 20ers en 30ers die willen voelen dat ze leven! Het leven is zo’n rijke ervaring die geleefd wil worden! Hoe kom je in die diepte in jezelf en in contact met elkaar op authentieke manier, zonder hulp van alcohol of drugs? Niets moet, alles mag, come as you are.

Keywords: Positive vibes, openheid, natural high, vrijheid, gezond, PLAY revolution, verdieping, meditatie, mindfulness, trouw aan jezelf en verbinding met elkaar.

Meer informatie over PLAY vind je op playcommunity.nl

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: