« Agenda

30-09-2016 | Bal

Gorcums Folkbal

Met: duo Leana & Hartwin [Be/Est]Kelten zonder Grenzen Docent(en): Aanvang: 19:30 Entree: € 10 Locatie: Podium Gorinchem,
Grote Haarsekade 120, 4205VL Gorinchem
Instructies: Ja Sessie: Contact: Meer info »

Gorcum heeft er een nieuwe balfolk-locatie bij: POGO, oftwel Podium Gorcum! Het eerste bal opent gelijk met twee top-bands:

Duo Leana & Hartwin
Leana en Hartwin omschrijven zichzelf als twee dromers op het podium. De Estse Leana en Vlaamse Hartwin wonen tegenwoordig in Estland en dat hoor je terug in hun muziek en in de namen van hun nummers. Vroeger speelden zij onder de naam Estbel, maar inmiddels is Estbel uitgegroeid naar een kwartet dat meer luistermuziek speelt. Gelukkig voor ons is de balfolkliefde van Leana en Hartwin nog springlevend!

Kelten zonder Grenzen
Kelten zonder Grenzen is een band rondom de twee harpistes Lies en Coca. Zij spelen met losse en vaste gastmuzikanten, maar altijd vol levensvreugde en met een woeste passie voor muziek. Zij laten hun harpen zingen, van wild tot dromerig. Alle composities zijn eigen werk, geïnspireerd door de West-Europese balfolkmuziek, mooi zonlicht en verse cappuccino met lekker veel schuim.

Deuren open: 19:30 u.
Afgelopen: rond 23:30 u.

http://www.podiumgorcum.nl/
http://www.keltenzondergrenzen.nl/

Kaart niet beschikbaar

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: