« Agenda

31-10-2015 | Bal

Halloweenbal Leiden

Met: Tribal Jaze (Fr)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:00 Entree: Locatie: Poppodium de Q-bus,
Uiterstegracht 142, 2312TH Leiden
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

We gaan los met Halloween in Leiden! 

Balfolk Zuid-Holland heeft voor jullie twee toffe acts geprogrammeerd: Wouter Kuyper en Tribal Jaze komen voor ons spelen. 

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we de avond beginnen met een dansinstructie. Dus ook als je voor het eerst komt, kan je de rest van de avond lekker dansen.

Het programma van de avond:

19.00 – 20.00: Dansinstructie
20.00 – 21.30: Wouter Kuyper
21.30 – 23.30: Tribal Jaze

Als eerste act zal Wouter Kuyper ervoor gaan zorgen dat jullie lekker opgewarmd worden en flink met de voetjes van de vloer kunnen. Wouter speelt intieme mazurka’s, swingende scottishes en heerlijk dansbare walsen, bourrées en nog veel meer. Oja, moeten we nog vertellen dat hij trekzak speelt?

Daarna komt het knotsgekke trio Tribal Jâze de zaal echt op z’n kop zetten. Met Cédric “le Tiot” (de kleine) Hergault op tamboerijn en percussie.
Boris “le Secos” (de droge) Nortier op diatonische accordeon. En Marc “le Gros” (de dikke) Buvry op bariton saxofoon.  Samen maken ze heerlijke bluesy balfolk, met de kracht van Rock. Ze spelen walsen, scottishes, mazurka’s, bourrées en Bretonse rijdansen. Gegarandeerd een feestje

Aangezien het Halloween is zullen we ervoor zorgen dat de zaal er spookachtig goed uit ziet. En we organiseren een kostuumwedstrijd, dus trek je mooiste/ engste outfit uit de kast en maak kans op leuke prijzen. Natuurlijk mag je ook in je fijne spijkerbroek of je comfortabele jurk naar binnen.

Meer weten, vragen of ideeën? Mail: balfolkzuidholland@gmail.com 

Kaart wordt geladen...