« Agenda

27-06-2015 | Bal

Huiskamerbal in Edam

Met: Valentin Barray (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Bij Dirk Jan en Barbara thuis,
ontvang je bij aanmelden, 1135AA Edam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op 28 juni speelt Valentin in de Moira in Utrecht. De avond daarvoor is hij al in Nederland en wil hij graag een intiem huiskamercontert geven. Wil jij hier bij zijn lees dan snel verder! 

Valentin geeft bij Barbara en Dirk-Jan in huis een leuk intiem optreden en zijn vriendin Yana zingt ook nog een nummertje mee. En wij dansen natuurlijk een vrolijke scottish of romantische mazurka. Maar voordat we dit kunnen doen moeten we wel zorgen voor de juiste spullen en voldoende mensen, want hij speelt helaas niet gratis. 

Er is bij ons ruimte voor 20 tot 30 personen. Hoe meer mensen er komen, hoe minder iedereen uiteindelijk hoeft te betalen, bij 20 mensen is de prijs €10,- per persoon, bij 30 mensen vragen we €8,-. Reserveren doe je door een mail te sturen naar d.mulders@gmail.com

We hebben, behalve mensen en geld, ook nog enkele spullen nodig: een eenvoudige setup voor geluid. Enkele mooie speakers en microfoons. Wie kan hier voor zorgen? Als iemand dit kan regelen mag hij/zij gratis bij het optreden zijn. 

Nog enkele praktische zaken: Vervoer: er rijden voldoende bussen van en naar Amsterdam, ook ’s nachts. Met de snelbus ben je er in ongeveer 20-25 minuten (Amsterdam Centraal – Edam busstation) en met de auto is het zo’n 15-20 minuten van de A10. Je kan bij ons gratis parkeren. Slapen: we hebben ook wel wat ruimte voor mensen die willen blijven slapen (helaas niet voor iedereen). Eten: wie vroeg is kan mee-eten graag wel allemaal zelf iets meenemen. ’s Avonds zorgen wij voor drinken en wat lekkers. Maar zelf iets meenemen mag ook (wel eerlijk delen!).

Kaart niet beschikbaar

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: