« Agenda

27-04-2013 | Bal

Koningsbal met o.a. Bal O’Gadjo

Met: Bal O'Gadjo (Fr)Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Aanvang: 20:30 Entree: Locatie: De Badcuyp,
Eerste Sweelinckstraat 10, 1073CM Amsterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Reserveringsformulier | FaceBook event

Een bere gezellig Koningsbal op zaterdag 27 april in de intieme bovenzaal van de Badcuyp waar eerder het kerstbal was en Poke hun beste concert speelden. We maken er een sfeervol bal van met de lounge hoek en de traditionele middernacht soep (vega).

Bal O’Gadjo uit Zuid-Frankrijk. Het vijftal levert waanzinnige ritmiek met accenten van balmuziek en harmonieën à la swing manouche vermengd met Ierse folk, Franse traditionele muziek, Oosterse melodieën, met kenmerkende meerstemmige zang van de dames. Kortom muziek van overal en nergens die een compleet nieuw genre heeft opgeleverd: de trad-swing.

Na een dubbele set van de Fransen is het tijd voor een cool down met trekzak- en dansdocent Wouter. Mazurkas, (on)regelmatige walsjes, lekkere scottishen.. roept u maar. Onze nationale trekzak crack heeft een enorm repertoire met veel eigen werk, o.a. van Lirio. Verwacht ook swingende bourree’s, polka, etc. Hoezo cool down?

Beneden is er overigens een Braziliaans bal met live band tot laat met dansen als forro en bolero.


We beginnen om op tijd om 20:30, zodat er nog genoeg tijd is voor een levendige sessie (we mogen door tot 3:00). Het restaurant van de Badcuyp is trouwens zeer de moeite waard en gaat om 17:30 open met een uitstekende en super voordelige keuken.

20:30 Bal O’Gadjo
23:00 Wouter
01:00 Open sessie, vrij toegang
03:00 Einde.

http://www.facebook.com/balogadjo
http://www.wouterkuyper.nl/

De Badcuyp: http://www.badcuyp.org/

De entree is 15 Euro (geen korting). Er is plek voor slechts 60 dansers, dus voor het bal is reservern aan te raden en dat kan zelfs nog tijdens het bal. Je krijgt automatisch direct uitsluitsel per email:
http://tinyurl.com/koningsbal

Kaart wordt geladen...