« Agenda

Muziekstage voor balfolk, bourdonmuziek en samenspel 2026
17-04-2026-19-04-2026 | Balmuziek leren

Muziekstage voor balfolk, bourdonmuziek en samenspel 2026

Met: Docent(en): Aanvang: 19:00-17:00 Entree: circa 169 euro voor het weekend (incl workshops, eten + overnachting) Locatie: De Zonnewende,
Esscheweg 78, 5271NA St.Michielsgestel
Instructies: Sessie: Contact: pr@draailier-doedelzak.nl Meer info »

Jaarlijks is er in de bossen van Sint-Michielsgestel (naast Den Bosch) een interessant muziekweekend met workshops over balfolk en dansmuziek. Overdag cursus, ’s avonds concerten, balfolk & jamsessie.

Programma

De workshops starten zaterdagochtend, maar iedereen is natuurlijk al welkom vanaf vrijdag. Overdag zijn er cursussen, ’s avonds muziek, bal en jamsessies. Er komen 11 workshops, voor zang, samenspel, nyckelharpa, trekharmonica, draailier en doedelzak.

 

Kosten en verblijf

Muziekworkshops kosten waarschijnlijk zo’n 169 euro. Bij de deelname aan de workshops zijn natuurlijk de kosten van overnachting (in 4-6 persoonskamers) en verblijf (lunch, warme maaltijd, ontbijt, en koffie en thee tussendoor) inbegrepen.

 

De accomodatie is gelegen in een prachtig bos. Dus als het mooi weer is, kunnen we buiten muziek maken. De slaapzalen staan los van het theater waar het avondprogramma zich afspeelt. Ideaal, want op deze manier worden de mensen die willenm gaan slapen niet gestoord door de concerten of jamsessies die nog plaatsvinden.

Foto’s en Video

 

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: