« Agenda

09-02-2020 | Balmuziek leren

Balfolk Muzikanten Workshop: Samen muziek maken voor dansers – UITVERKOCHT!

Met: Wouter Kuyper (Nl) Docent(en): Wouter Kuyper Aanvang: 14:00-17:00 Entree: € 20 Locatie: De Groote Weiver,
Industrieweg 1a, Wormerveer
Instructies: Nee Sessie: Contact: amsterdam@balfolk.nl Meer info »

Maak je muziek, maar weet je niet precies hoe je muziek moet maken voor dansers? Dit is een unieke kans om samen te leren spelen onder leiding van de beste balfolkmuzikant van Nederland: Wouter Kuyper!

Nog nooit van balfolk gehoord? Het heet Balfolk, omdat je deze folk muziek speelt op een bal. Balfolk is dus eigenlijk folkmuziek, maar dan speel je muziekstukken waarmee je interactie hebt met dansers en een subtiel spel speelt met actie en reactie. Dit maakt een bal speels, gezellig en sfeervol. Na de optredens van bands is er altijd gelegenheid voor muzikanten om samen te spelen in een sessie, dus na deze workshop kun je altijd aansluiten! Zo ook na het bal dat op 1 Maart in De Groote Weiver plaatsvindt.

Voor deze workshop is het belangrijk dat je het instrument wat je speelt goed beheerst, zodat er ook echt samen gespeeld kan worden. Je schrijft je in door een mail te sturen aan: Amsterdam@Balfolk.nl. Hierop krijg je een betaalverzoek welke je moet voldoen. Je ontvangt na de betaling een mail met meer info over de middag.

Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur. Kosten samenspel workshop: €20,-

Kaart wordt geladen...