« Agenda

28-11-2015 | Bal

noveMberbal

Met: Duo Eric Thézé Wouter Vandenabeele (Fr Be)Zoalo (Nl) Docent(en): Aanvang: 20:00 Entree: Locatie: Voormalig Dansinstituut Lammerink,
Spelbergweg 44, 7512DZ Enschede
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

N.B. Leo Visser probeert op facebook op de campus goedkope slaapplaats te coordineren en denkt er aan ook gezamelijk naar het bal in Wageningen te rijden.

Na het fijne bal van vorig jaar, waarbij de oneindige oneindigheid werd gevierd, komt dit jaar bij die oneindigheid nog een extra eenheid. En dat wordt gevierd!

Twee geweldige bands zullen spelen: Zoalo en het duo Eric Thezé met Wouter Vandenabeele. Ontspannen muziek en gevarieerde dansjes. Regelmatig onregelmatig, onregelmatig regelmatig. Kortom genieten.

Dit evenement kan helaas niet in dezelfde zaal van het danscentrum Dekker als vorig jaar plaatsvinden omdat in augustus daar een brand heeft gewoed. Het bal wordt nu gehouden in de zaal van voormalig dansinstituut Lammerink aan de Spelbergweg. Deze andere zaal ligt op 1300 meter loopafstand van het station van Enschede. De zaal is kleiner, maar de sfeer kan tot dezelfde hoogte worden opgebouwd!
Parkeren bij de zaal is rond de kerk tegenover goed mogelijk.

Neem niet zelf te drinken mee, op de dansschool is dus een heleboel lekkers te krijgen bij de bar. Door drank te kopen kan de zaalhuur en dus de entree beperkt blijven. Daardoor zijn eigen consumpties niet toegestaan.

Kaart niet beschikbaar

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: