« Agenda

22-10-2018 | Bal

Post-Cadansa Ball

Met: Hot Griselda (Be/ NL)Nubia (NL/SE) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: De Danswerkplaats,
Oude Fabriekstraat 20, 3812NR Amersfoort
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Na het uitbundige succes van vorig jaar, dit jaar weer een Cadansa-after-afterparty! Dus mocht je nog in de Cadansa-sfeer zitten of, een middel tegen de post-Cadansa-blues zoeken, of gewoon zin hebt om op maandag avond lekker te dansen met twee toffe bands uit de Benelux, kom dan vooral langs in De Danswerkplaats!

Er is ook ruimte voor sessie, dus neem vooral een instrument mee.

Programma:

Rond 19:00 gaan de deuren open, maar het exacte programma moet nog bepaald worden. Wel zal alles vroeg genoeg klaar zijn om te zorgen dat iedereen nog treinen terug naar de meeste andere (grote) steden kan pakken (en eventueel nog kan slapen voor dinsdag weer aan het werk te gaan 😉 ).

Locatie:

Deze sfeervolle danszaal ligt op slechts 15min lopen van station Amersfoort (met goede treinverbindingen naar bijna alle grote steden) en is onderdeel van een dansschool. Het is een ruime zaal die dus voorzien is van een goede dansvloer en ventilatie. Ook zal er een bar open zijn voor de nodige verkoeling.
www.dedanswerkplaats.nl

Tarieven:

Het bal kost €10. Als je minder te besteden hebt, kun je gebruik maken van het kortingstarief van €8. (Graag gepast mee te nemen.)

Bands:

-Hot Griselda (Be)

Hot Griselda is een zeer energieke band met 4 kopstukken uit de folk. Ze brengen op niets minder dan Ierse pipes, bouzouki, gitaar, bodhrán, sopraansaxofoon, accordeon en whistles een opzwepende mix van eigen werk en traditionals ter gehore waarin de elementen van Ierse, Vlaamse en Bretoense muziek doorklinken en af en toe ook wat heavy metal. Ze zijn zo pakkend dat ze het eerste jaar na hun eerste grote optreden meteen overal konden optreden in België, Nederland en zelfs Portugal en sindsdien heel Europa aftoeren.

-Nubia (NL)

Dansen, plezier, muziek, gezelligheid, dromen, wolken, dat is waar Nubia voor staat. Krist van ’t Klooster op mandoline en Tim Hofmeester op gitaar maken muziek om op te dansen, of om bij weg te dromen terwijl je luistert.

Kaart niet beschikbaar

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: