« Agenda

30-01-2016 | Bal

Salon-bal met Nachtmuziek en Sous le Pont

Met: Nachtmuziek (Nl)Sous le Pont (Fr) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: € 10 Locatie: OpStand,
Huijgensstraat 15, 2515BD Den Haag
Instructies: Nee Sessie: Contact: Meer info »

Sous le Pont speelt zondag in Wageningen en komt daarvoor helemaal over uit Frankrijk. Zonde om ze dan niet op zaterdag ook nog ergens te laten spelen, bijvoorbeeld in de salon van woongroep OpStand in Den Haag! En als je dan toch één band hebt, waarom niet meteen een tweede band erbij vragen voor een volledig bal?

Balfolk is een verzameling laagdrempelige Europese dansen die in duo’s of grotere groepen gedanst worden, waarin de nadruk ligt op plezier en improvisatie.

De drie muzikanten van Sous le Pont spelen originele vrolijke en lichte balfolkmuziek op xylofoon, trombone en accordeon. Nachtmuziek geeft een eigen draai aan balfolk, met jazzy uptempo en lyrisch verhalend eigen werk op trompet en piano.

Entree: 10 euro
Deuren open: 19:00
Aanvang: 20:00
Einde: 23:00 (zodat iedereen nog met het openbaar vervoer naar huis kan)

Let op: Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus reserveren is verplicht! Stuur voor reserveren een email naar verocrolla@gmail.com.

Locatie: OpStand ligt op 5 minuten lopen van station Den Haag HS en 15 minuten lopen van station Den Haag centraal. Betaald parkeren voor de deur, gratis parkeren op 10 minuten lopen.

Kaart niet beschikbaar

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: