« Agenda

15-02-2020 | Overig

Talisk – explosieve Schotse folk

Met: Talisk (Uk) Docent(en): Aanvang: 21:00-23:00 Entree: € 10 - € 12,50 - € 15 Locatie: muziekpodium De X – Muziekhuis,
Middelstegracht 123 , 2316ZK Leiden
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Er zijn van die groepen die je direct bij de lurven grijpen als je ze ziet spelen. Zo’n band is Talisk. Hun fabelachtige techniek, hun kunstig door elkaar verwoven muziek en, niet te vergeten, hun ongebreidelde energie en explosiviteit, hebben er toe geleid dat deze groep een van de meest populaire hedendaagse folkbands in Schotland is. Met concertina, viool en gitaar creëert de groep een gelaagd, spectaculair en uniek geluid dat het publiek overal ter wereld direct weet te boeien.

Naast het feit dat Talisk zelf al de nodige prijzen in de wacht sleepte, werd concertina-speler Mohsen Amini in 2018 uitgeroepen tot BBC Radio 2 Folk Awards’ Musician of the Year.
Muziekblad Songlines kenschetste de band als: “incredibly infectious and endearing…fresh, invigorating, accomplished and playfully frisky”.

Maak je gordels maar vast vast! zie de link voor meer info.

Wij – het muziek podium De X – hebben gekozen om er een luisterconcert van te maken, er is altijd wel ruimte tot dansen en met de pauze kunnen we stoelen weghalen, maar overall: het is geen dansavond.

Aanvang: 21:00 uur Zaal open: 20:30 uur
Prijs aan de zaal: € 15,00  Prijs online: € 12,50 Studenten: € 10,00
Locatie: QBus-zaal van het Muziekhuis  Middelstegracht 123 2312 TV Leiden

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

    Geen Evenementen

Vorige evenementen: