« Agenda

01-03-2014 | Bal

Trio Loubelya e.a.

Met: Diatonico SudTrio Loubelya (Fr)Wim te Groen (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:00 Entree: Locatie: KHL Amsterdam,
Oostelijke Handelskade 44, 1019BN Amsterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het wordt een romantische avond in de prachtige balzaal van het historische koffiehuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd bij het IJ met parketvloer en mooie akoestiek. Reservering wordt 8 februari geopend.

De programmering is deze avond ook bijzonder romantisch met: de cd presentatie van Trio Loubelya (de revelatie van Cadansa met o.a. trompettist Camille van Sextet a Claques), het kakelverse Italiaanse duo Diatonico Sud en Wim te Groen (de we kennen van mooie after party piano deuntjes). We verwachten een hoge dichtheid mazurka’s..

19:00 starten we met een stoomcursus balfolk door dansjuf Louise uit Utrecht die bij de entreeprijs inbegrepen is. ’s Middags geeft Louise ook een uitgebreide basis workshop mazurka in Amsterdam. Meer info hier.

KHL is centrum/oost Amsterdam en prima bereikbaar vanaf centraal station. Te voet een, jawel, romantische wandeling langs het IJ of in 8 min met tram 26 die zaterdag om de 6 min vertrekt van het voorste perron uitgang voor/oost. Parkeren rond KHL is 3 euro/uur tot middernacht, maar eindje oostelijker slecht 1,40 tot 21u en andere kant van het spoor 3,= tot 21u. Of parkeer de hele dag voor 8 euro op het transferium (afslag Zeeburg A10) en neem daar tram 26 richting CS, 1 halte verder door de Piet Hein tunnel.

In KHL kun je ook goed eten (ook veg): http://khl.nl/

Meld je aan op het FB event hier

Kaart wordt geladen...