« Agenda

11-03-2017 | Bal

Voorjaarsbal Hillegom

Met: Nubia (NL/SE) Docent(en): Aanvang: 12:00 Entree: Locatie: Solution,
van den Endelaan 7, 2182ES Hillegom
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Op zaterdag 11 maart is het weer tijd voor bal in Hillegom, net op de grens van Zuid-Holland. Balfolk Zuid-Holland biedt deze zaterdag een interessante muziekworkshop met Judica en Bert Lotz en ’s avonds zal Nubia voor ons spelen. Extra speciaal: deze zaterdag brengt Nubia ook nog een aantal gastmuzikanten mee: Nubia and friends dus! 

Voor de muzikanten: er is ruim voldoende ruimte voor sessie na de band, neem dus vooral je muziekinstrument mee! 

Nubia

Het Wageningse duo Nubia speelt muziek om op te dansen, of bij weg te dromen. Op mandoline en gitaar rijgen ze hun melodieën al improviserend aan elkaar. Nubia had hun eerste optreden op het open podium van CaDansa, maar spelen al veel langer samen. We kennen ze uit de folkband Andoorn.

Judica en Bert Lotz

Judica is samen met Bert Lotz al vele jaren de drijvende kracht achter (Bal)Folk in Wageningen in de Wijde Wereld. Ze speelt, ademt en droomt trekzak, maar gaat met hetzelfde enthousiasme de dansvloer op. Met deze bagage gaat Judica samen met Bert met de muzikanten aan de gang om een mooie set dansmuziek voor ’s avonds neer te zetten. 

Programma

15.00: start muziekworkshop

17.30: einde muziekworkshop

18.00: dansuitleg

19.00: start bal met Nubia

21.00: sessie 

Reserveren

Wil je meedoen met de workshop of een kaartje voor het bal? Druk dan op de ‘reserveren’-knop en we houden een plekje voor je vrij. Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, dus je reservering wordt erg gewaardeerd. 

Prijzen

Kaartje voor bal: 10 euro

Kaartje voor workshop: 15 euro 

Kaartje voor bal + workshop: 20 euro

Tot dan!

Balfolk Zuid-Holland

Kaart wordt geladen...