« Agenda

09-10-2020 | Dansen leren

Workshop Sauts Basis

Met: Docent(en): Vincent Laine Aanvang: 19:30-21:30 Entree: € 4 Locatie: Balfolk Zeist,
Thorbeckelaan 5, 3705 KJ Zeist
Instructies: Sessie: Contact: leo.visser@balfolkworkshop.com Meer info »

Op 9 en 23 oktober hebben we bij Balfolk Zeist workshops over de Sauts. Deze dansen uit de gascogne regio worden solo gedanst en zijn in deze tijd dus perfect om eens beter te leren. Om deze dansen goed aan te leren hebben we contact opgenomen met Vincent Laine (https://vinskilaine.blogspot.com/) die vanuit finland ons deze dansen zal aanleren. Wij zorgen dat de docent goed te zien en te horen is in de ruimte en de docent kan via video camera’s de dansers bekijken en zo helpen.
Op 9 oktober zullen we de basis sauts behandelen (pantelon en set sauts)
Op 23 oktober gaan we verder met een paar lastigere sauts (Marianne and la craba)
De lessen zullen gegeven worden in het Engels!
Inschrijven kan via deze link: https://www.signupgenius.com/go/9040449a8ab2ea5fc1-activiteiten
KOM OP TIJD de lessen zullen om 19:30 aanvangen, de zaal zal in ieder geval om 19:15 open zijn (we zullen proberen deze om 19:00 open te hebben).
Er zijn voor beide avonden 12 plaatsen beschikbaar, vol is vol. We raden wel erg aan om de 23ste alleen te komen als je al ervaring hebt met de sauts of de workshop van 9 oktober ook gevolgd hebt.

Over de docent
Vincent Laine is geboren in frankrijk maar leeft tegenwoordig in finland. Hij is al meer dan 10 jaar een professionele dansdocent voor verschillende dansstijlen. Vincent is zeer onderlegt in de dansen uit bretagne en gascogne en heeft ook veel de bron materialen bestudeerd. Hij heeft een opleiding gevolgd in taal en pedagogie en gebruikt deze kennis in zijn lesgeven. Mensen die wel eens naar de balfolk festivallen in praag zijn geweest zullen hem daar misschien zijn tegengekomen of hebben het geluk gehad een workshop van hem te krijgen. Aan het begin van de corona crisis is Vincent ook begonnen met het geven van online lessen en sommige mensen uit de balfolk community in nederland hebben deze lessen van hem ook gevolgd.

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: