Balfolk Utrecht (Danslessen )

We dansen veilig, samen met elkaar. 🙂
(Update 06-04-2022)


Balfolk Utrecht presenteert


14 Maart 2022 begint ons voorjaarsseizoen!

We hebben informatie onderaan deze pagina toegevoegd over inloggen en hoe dit systeem werkt. Stuur ons gerust een email, als het je niet lukt met inloggen.

Ons programma is rond 🙂 . Op dit moment kun je je inschrijven voor:

Informatie over kosten en inschrijven kun je vinden op de internetpagina’s van de evenementen zelf. Je kunt de evenementen vinden in de agenda: https://www.balfolk.nl/agenda/. De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht.

Let op! We zijn gestopt google forms te gebruiken voor de inschrijvingen. De inschrijvingen gaan tegenwoordig via deze website; je schrijft je in via een inschrijfformuliertje dat je kunt vinden bovenaan de pagina van elke workshop.


Fundamentals Workshops
De Fundamentals, workshops waarin we de veelvoorkomende balfolk dansen leren en sneller de diepte ingaan met veel nadruk op de techniek. Je zult hier de basis en een aantal variaties leren, of ze juist verfijnen; in de Fundamentals werken we vanaf de beginners t/m begonners niveau door. Vorig seizoen leerden we de Fundamentals van de Wals en Scottish in twee workshops van Rian de Jong. Dit seizoen gaan we verder met nog drie Fundamentals workshops: Mazurka (Renske en Aljosha), Polka (Sophie van Grinsven), en Groepsdansen (Renske en Aljosha). Daarnaast zijn beginners en begonners ook van harte welkom bij alle andere workshops; check de agenda en let even op de ingangseisen!


Verdiepende Workshops: Bretons, Bretons, Bretons, en meer!
De verdiepende lessen bestaan uit kortere minireeksen die over verdiepende specifieke onderwerpen gaan. Een minireeks bestaat uit 1-3 workshops over 1 onderwerp. Elke workshop in een minireeks bouwt voort op de vorige; het is daarom alleen mogelijk om aan een hele minireeks deel te nemen. Dit seizoen hebben we niet alleen Bretons, maar ook Zweeds (Spoiler), Partnering en Dansbeleving.


Fair Trade (Het Galette Prijsje)
Vind jij het belangrijk dat docenten en muzikanten eerlijk betaald worden? En wil je dat Balfolk Utrecht kwaliteit levert? Neem dan Fair trade! Want goede docenten en muzikanten verdienen meer dan alleen een reiskostenvergoeding en basic theebiscuits bij hun koffie. Verleid ze naar onze events met galettes. Daarom Fair trade 🙂


Richtlijnen
Wij willen graag dat iedereen bij Balfolk zich vrij voelt om zichzelf te zijn en zich veilig voelt om aan te geven wat ze nodig hebben. We vinden het daarom belangrijk dat iedereen die naar onze workshops komt op de hoogte is van een aantal richtlijnen waar we ons aan houden. Zo maken we de community voor iedereen zo veilig en fijn mogelijk. De richtlijnen voor onze workshops en danslessen: Balfolk Utrecht Richtlijnen.

(Mocht je benieuwd zijn naar richtlijnen die meer voor de bals (sociale dansavonden) bedoeld zijn, die kun je hier vinden. Alle balfolkevenementen die je op balfolk.nl kunt vinden, moeten zich in principe aan deze algemene richtlijnen houden.)


Thuis dansjes oefenen
Hebben jullie onze dansinstructie-filmpjes al gezien? Rian de Jong heeft voor ons twee dansjes op video uitgelegd om thuis te oefenen; de Madison en de Pas d’été. De dansjes doe je in je eentje, geen partner nodig! Bekijk ze hier:


Nieuwsbrief en Vragen
Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Mail naar balfolkutrecht@gmail.com.


Galette

Een Bretonse galette.


Informatie over inloggen en je Balfolk.nl account

Bij het reserveren heb je inloggegevens ingevoerd. Emailadres en een zelf gekozen wachtwoord is voldoende. Om opnieuw in te loggen zijn die gegevens ook nodig. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je je wachtwoord herstellen. Als je voor het eerst reserveert, dan heb je nog geen wachtwoord en moet je wachtwoord herstellen.

Bij het aanmaken van een account worden de account gegevens nooit per mail gestuurd, simpelweg omdat wij geen toegang hebben tot je wachtwoord. Je mail adres wordt ook alleen  gebruikt door het reserveringssysteem dat automatisch een bevestiging van de reservering stuurt. Het is daarom ook van belang dat je jouw gegevens onhoudt/beveiligd opslaat. Wij voldoen daarmee aan de privacy wetgeving.

Wat kun je doen?

  1. Ga naar www.balfolk.nl
  2. Ga naar de Agenda.
  3. Kies de workshop die je wil volgen.
  4. Klik op reserveren. En daarna op “al een account? log eerst in.”
  5. Vul je email en wachtwoord in, of klik op ‘wachtwoord vergeten?’.

Als je bent ingelogd of een nieuw wachtwoord hebt opgegeven, kun je verder met reserveren. Wil je alleen inloggen om bv al je reserveringen te zien, ga dan helemaal op de pagina naar beneden en klik op inloggen.