Balfolk danslessen Utrecht

(Update 13-08-2020)


Het zijn gekke tijden om dansen als hobby (of beroep!) te hebben. Langzaamaan komen om ons heen allerlei sociale activiteiten weer op gang, maar onze evenementen en festivals kunnen helaas nog niet doorgaan op de manier waarop we ze kennen. We missen jullie!!!

In deze onzekere tijden, zetten we graag even op een rijtje wat wél zeker is:


Geen danslessen of reguliere workshops in Utrecht
We hebben besloten dat we ook komend seizoen (herfst 2020) geen reguliere lessen en workshops in de Moira organiseren. Het is te onzeker of we tegen die tijd al op een veilige manier samen binnen kunnen dansen, en we nemen liever geen risico’s.


Buiten-workshop: Stretch & Strength
Sophie geeft een buiten-workshop over stretchen en spierkracht, die je solo kunt volgen. Deze workshop is één van de workshops van het geannuleerde voorjaarsprogramma. Dus mocht je toen verheugd hebben, dan is dit je kans! Stretch & Strength, eind deze zomer in het Griftpark. Inschrijven is verplicht. link: https://www.balfolk.nl/agenda/workshop-stretch-strength-2/


Ideeën voor andere activiteiten?
Balfolk is naast een sportieve hobby, natuurlijk ook ontzettend sociaal. Mis jij de mensen die je normaal op bals en lessen tegenkwam ook zo? Wij helpen graag bij de promotie van nieuwe activiteiten die wél kunnen. Wil je bijvoorbeeld een skateclubje op een doordeweekse avond, een praatgroepje over de toekomst van Balfolk of een lange-afstands-picknick voor folkies organiseren? Schrijf een wervend tekstje met je plan en je contactgegevens en wij sturen het door naar ons netwerk! Zie Email adres beneden.


Thuis dansjes oefenen
Hebben jullie onze dansinstructie-filmpjes al gezien? Rian heeft voor ons twee dansjes op video uitgelegd om thuis te blijven oefenen; de Madison en de Pas d’été. De dansjes doe je in je eentje, geen partner nodig! Bekijk ze hier:

Steun ons door te abonneren op ons youtube kanaal en de filmpjes te liken.

Zorg goed voor jezelf en vriendelijke groetjes.


Nieuwsbrief en Vragen
Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Mail naar balfolkutrecht@gmail.com.


Locatie
De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). De deur die je moet hebben is de blauwe aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.


Galette

Een Bretonse galette.