Balfolk danslessen Utrecht

(Update 19-05-2021)


Het zijn gekke tijden om dansen als hobby (of beroep!) te hebben. Langzaamaan komen om ons heen allerlei sociale activiteiten weer op gang, maar onze evenementen en festivals kunnen helaas nog niet doorgaan op de manier waarop we ze kennen. We missen jullie!!!

In deze onzekere tijden, zetten we graag even op een rijtje wat wél zeker is:


Geen danslessen of reguliere workshops in Utrecht
We hebben besloten dat we ook komend seizoen (herfst 2020) geen reguliere lessen en workshops in de Moira organiseren. Het is te onzeker of we tegen die tijd al op een veilige manier samen binnen kunnen dansen, en we nemen liever geen risico’s.


Thuis dansjes oefenen
Hebben jullie onze dansinstructie-filmpjes al gezien? Rian heeft voor ons twee dansjes op video uitgelegd om thuis te blijven oefenen; de Madison en de Pas d’été. De dansjes doe je in je eentje, geen partner nodig! Bekijk ze hier:

Steun ons door te abonneren op ons youtube kanaal en de filmpjes te liken.

Zorg goed voor jezelf en vriendelijke groetjes.


Nieuwsbrief en Vragen
Heb je vragen of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief? Mail naar balfolkutrecht@gmail.com.


Locatie
De lessen en workshops vinden plaats in de Moira, een fijne zaal in het centrum van Utrecht. Het adres is Wolvenstraat 10 (aan het einde van de Plompetorengracht). De deur die je moet hebben is de blauwe aan de rechterkant. Dan kom je via de trap naar beneden in de zaal.


Galette

Een Bretonse galette.