« Terug naar Nieuws

Band database online!

Gepubliceerd op 11 april 2020

Op de vorige balfolk.nl site kon je een database vinden van alle bands die opgetreden hebben in Nederland. Veel mensen missen de band database zoals hij er vroeger was. Gelukkig is hij nu, in een nieuw jasje, te vinden in de archiefsectie! Mocht je je dus vervelen tijdens deze barre tijden dan kan je hier eens lekker door pluizen.

We hebben de database opgeschoond en de band pagina’s mooi gemaakt met foto, tekstje en link naar hun site of social media. Zo kan je ook veel muziek vinden! Door die artiesten nu te volgen, hun muziek te kopen of plat te draaien op Spotify kan je ze helpen in deze tijden en kan jij blijven genieten. Win-win dus.

Wel een kanttekening dat de database nog in ontwikkeling is (en dat eigenlijk altijd zal blijven). De database is erg groot en we doen ons best om er doorheen te zeven. Mocht je een wat grotere fout tegenkomen of aanvullingen hebben voor de band pagina’s, mail dan naar website@balfolk.nl. De kleine foutjes komen vanzelf aan de beurt 😉 Alsnog wilden we jullie dit niet langer onthouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!