« Terug naar Nieuws

Laatste kans: ga mee naar SustainaBAL!

Gepubliceerd op 23 september 2019

12 – 23 oktober 2019 | inschrijf-deadline op 25 september!

Balfolkend Nederland heeft de eer om uitgenodigd te zijn voor ‘SustainaBAL’ in Zwitserland; een Youth Exchange Project van elf dagen voor dansende jongeren van de leeftijd 17-30 uit Nederland, Duitsland, Letland, Italië en Zwitserland. Het is grotendeels gesubsidieerd door Erasmus+ (zelfs je reis wordt vergoed!), en een onvergetelijke ervaring.

Je leert er meer over (balfolk)dansen en je lichaam, maar ook over wat het betekent om onderdeel van een dansgemeenschap te zijn, en hoe ze dat doen in andere landen. Daarnaast wordt er ook sterk gefocust op persoonlijke ontwikkeling binnen die dansgemeenschap; wie ben jij zelf als danser en wat wil je bereiken? Wil je les geven, projecten opzetten, heb je andere dromen?

Dit alles in een prachtige, zonnige, bergachtige omgeving in Zwitserland op een duurzame boerderij waar eigen eten wordt verbouwd en geiten gehouden, met fantastische koks die drie keer per dag een vegetarische, duurzame, lokaal verbouwde maaltijd bereiden.

Wil je mee? Schrijf je dan snel in via de website, waar je ook meer informatie kan lezen: sustainabal.weebly.com

Heb je nog wat vragen? Aarzel niet om de organisatoren te mailen, daar zijn ze voor 🙂 : coccinelles.assoc@gmail.com

Liever vragen stellen aan een Nederlandse ervaringsdeskundige? Maartje (Info@maartjedegoede.nl) is er al een keer geweest en vertelt je graag hoe dat was.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!