« Agenda

Reserveren

Al een acount? Log eerst in

€15,00


vr 10 januari 2020 | Bal

3e Twinkelbal

Met: Docent(en): Aanvang: 17:00-23:59 Entree: € 15 Locatie: Stichting MAX,
Olympiaweg 2-A, 2406 LG Alphen aan den Rijn
Instructies: Ja Sessie: Ja, neem vooral je instrument mee! Het lijkt ons heel gezellig als mensen na de optredens gaan jammen. Contact: berit.vanderjagt@gmail.com Meer info »

Datum: 10 januari 2020
Tijden: Wordt nog bekend gemaakt!
 
Reserveren
Reserveren kan via: berit.vanderjagt@gmail.com of balfolk.nl
 
Live optredens
Wordt nog bekend gemaakt!
 
Andere “soorten artiesten”:
– Rosanne van der Jagt – Fotografie
– Marielle Groot Obbink – Fotografie
 
Tijdschema
Wordt nog bekend gemaakt!
 
Toegangsprijs
15 euro
 
Dresscode
Iets met lampjes en lichtjes, zolang je er maar stralend uitziet! 😉 Heb je geen lampjes of lichtjes? Dan kan je natuurlijk voor iets met glitters gaan. De mooiste/bijzonderste outfits worden bekroond! Ik ben zeer benieuwd wie de koning en koningin van het bal gaan worden 😃 Onthoud: de dresscode is nóóit verplicht! Het is enkel een eventueel leuke toevoeging voor wie daar behoefte aan heeft.
 
Locatie en OV
Stichting MAX
Olympiaweg 2-A, 2406 LG Alphen aan den Rijn
Dit ligt vrijwel direct naast de N207 en de Zegerplas.
 
20 minuutjes lopen vanaf het station van Alphen aan den Rijn of neem een stadsbus 1 richting Herenhof, stap uit bij de Lijsterlaan en loop vanaf daar 10 minuutjes. Deze bus gaat 1x per half uur Je kan natuurlijk ook een OV-fiets huren bij het station (€ 3,85 voor 24 uur).
 
GRATIS parkeren op de parkeerplaats direct naast Stichting MAX!
 
Het gebouw heeft een grote zaal met een groot podium en een bar, hier zal gedanst worden. De vloer is geen danszaal-vloer, maar wel dansbaar. Verder is er een kleinere ruimte met bar en een fijne zithoek. Hier mag men eten en kletsen. Via deze ruimte kan je naar buiten. Daar is ook een zithoek en een grasveld. Neem dus vooral een kleedje mee om lekker buiten te zitten! Tot slot is er een garderobe. Hier mogen uiteraard ook jassen en tassen geplaatst worden.
Wat is balfolk?
Nog niet bekend met balfolk? Dan zal ik eens even uitleggen wat balfolk is! Bij balfolk dans je oude volksdansen uit West-Europa die in groepen of duo’s gedanst worden. Doordat je bij sommige dansen van partner wisselt tijdens de dans, leer je snel nieuwe mensen kennen en kan je makkelijker contact maken met ze! Wees niet bang als je nog nooit aan balfolk hebt meegedaan! Er zijn altijd mensen die je willen helpen het te leren en in alle dansen zit veel herhaling. Als je eenmaal de basis kent, kun je variaties gaan proberen. Je hoeft geen speciale kledij aan, als het maar lekker zit en je er vrij in kunt bewegen!

Kaart wordt geladen...

Volgende evenementen:

Vorige evenementen: