« Agenda

30-06-2017 | Bal

Balfolk in Club Lite Amsterdam

Met: Duo De Schepper - Sanczuk (Be)Snaarmaarwaar (Be)Two catch a raindrop (Nl) Docent(en): Aanvang: 19:00 Entree: Locatie: Club Lite,
Jan van Galenstraat 24A, 1051KM Amsterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Het vorige bal in Club Lite was een groot succes, daarom dat we graag weer op deze mooie plek dansen! Club Lite, een grote alternatieve dance club/discotheek, met een fijne energie en een gladde vloer, geeft ons de mogelijkheid om nog een keer een bal bij hen te houden!

De programmering is rond, we beginnen met:

Two catch a Raindrop: Niek van Uden en Annelies Luteijn zijn terug van hun wereldreis en brengen graag hun ervaringen op jullie over door hun muziek als duo.

Daarna Snaarmaarwaar en als afsluiter het Belgische Duo De Schepper – Sanczuk

We beginnen de avond uiteraard met een dansuitleg door Louise, waardoor iedereen die voor het eerst komt op weg wordt geholpen met de basis van de dansen die terug zullen komen tijdens het bal.

De planning:

18:45 deur open
19:00 dansuitleg door Louise
20:00 bal met Two Catch a Raindrop
21:30 bal met Snaarmaarwaar
23:30 bal met duo De Schepper – Sanczuk
01:30 einde

Tarieven & Reserveren

Normaal tarief: 16 euro

Kortingstarief: 13 euro

Eerste keer: 10 euro

Als je voor het eerst (of de tweede keer) kennis komt maken met balfolk, dan betaal je dit keer maar 10 euro entree.

Normaal tarief is 16 euro, we worden blij als je dat kan betalen, dan kunnen we de zaal en de muzikanten betalen. Als het geld echter een drempel is om te komen, omdat je weinig verdient of omdat je student bent, dan is er ook de mogelijkheid tot korting. Dan wordt de entree 13 euro.

Reserveren is niet meer nodig, er zijn nu (vrijdagochtend) nog ruim voldoende kaartjes over, alle overige kaartjes worden gewoon aan de deur verkocht.

Kaart niet beschikbaar