« Agenda

25-11-2016 | Bal

Naragonia & Ciac Boum in Amsterdam!

Met: Ciac Boum (fr)Naragonia (Be) Docent(en): Aanvang: 19:00 Entree: Locatie: Club Lite,
Jan van Galenstraat 24A, 1051KM Amsterdam
Instructies: Sessie: Contact: Meer info »

Een nieuw groot bal in Amsterdam! Een mooie plek, Club Lite, een grote alternatieve dance club/discotheek, met een fijne energie en een gladde vloer, geeft ons de mogelijkheid om een bal bij hen te houden!

En omdat dat vraagt om grote namen, fijne muzikanten, komen 2 twee toppers uit Balfolkland spelen: Naragonia & Ciac Boum! Dit wil je niet missen!

Naragonia is het Vlaamse duo van Pascale en Toon, multi-instrumentalisten (ze spelen samen veel trekzak, maar ook viool, doedelzak, saxofoon, fluiten en zang) die al ruim 10 jaar samen de mooiste, meest dansbare melodietjes creeren.

Dan Ciac Boum, 3 fransen mannen die op trekzak, accordeon, viool, gitaar en zang in de eerste plaats bekend staan om hun Poitou repertoire, maar daarnaast ook veel fijne koppeldansen (Scottish, wals, mazurka) spelen.

We beginnen de avond uiteraard met een dansuitleg door Louise, waardoor iedereen die voor het eerst komt op weg wordt geholpen met de basis van de dansen die terug zullen komen tijdens het bal.

De planning:

18:45 deur open

19:00 dansuitleg door Louise

20:00 bal met Naragonia

22:00 bal met Ciac Boum

01:00 sessie 

02:00 einde

Tarieven & Reserveren

Normaal tarief: 16 euro

Kortingstarief: 13 euro

Eerste keer: 10 euro

Als je voor het eerst (of de tweede keer) kennis komt maken met balfolk, dan betaal je dit keer maar 10 euro entree.

Normaal tarief is 16 euro, we worden blij als je dat kan betalen, dan kunnen we de zaal en de muzikanten betalen. Als het geld echter een drempel is om te komen, omdat je weinig verdient of omdat je student bent, dan is er ook de mogelijkheid tot korting. Dan wordt de entree 13 euro.

Reserveren wordt voor dit bal aangeraden. Het is een grote zaal, waar 200 dansers inpassen, maar er zeker een kans dat het uitverkoopt! En neem vooral ook vrienden mee die nog nooit eerder gedanst hebben! Voor hen is er een speciaal kortingstarief!

Kaart niet beschikbaar