« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

01-10-2022 | Dansen leren

Dansworkshop (släng)polska met Zweedse band Västanvinden

Met: Docent(en): Aanvang: 14:30-16:30 Entree: € 10 Locatie: Maaspodium Rotterdam,
Sint-Jobsweg 3, 3024EH Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

Voorafgaand aan het Oktoberbal in het Maaspodium, zal er een dansworkshop zijn. Deze workshop, gegeven door de mensen van de Zweedse band Västanvinden zelf, zal gefocust zijn op de slängpolska, een van de meest voorkomende traditionele dansen in Zweden, vooral in de zuidelijke delen van het land.

De workshop is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd. 

De workshop zal je een gevoel voor de muziek en het ritme geven en uiteraard gaan we aan de slag met enkele van de basisfiguren en bewegingen, zodat iedereen klaar is voor de dansvloer. 

Het gaat natuurlijk niet alleen om de basis in deze twee uur durende workshop, de muzikanten van deze Zweedse band zullen je ook meer leren over andere types van polska-dansen en je een aantal basisvaardigheden geven voor het interpreteren van de ritmes. 

De workshop wordt gegeven door Lovis Jacobsson van Västanvinden, met live-muziek van Erland Westerström (harmonica) en Albin Myrin (klarinet).

Praktisch
De workshop duurt van 14.30 tot 16.30 uur, in het Maaspodium in Rotterdam. De workshop kost 10 euro per persoon. Dit kan alleen cash aan de deur worden betaald. Reserveren voor deze workshop wordt zeer aangeraden: als er te weinig aanmeldingen zijn, kan de workshop helaas niet doorgaan. 

Bal
Na de workshop is er een bal op dezelfde locatie. Alle informatie daarover is hier terug te vinden: 
https://www.balfolk.nl/agenda/oktoberbal-in-rotterdam/ 

Kaart wordt geladen...