« Agenda

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

15-05-2022 | Dansen leren

Workshop van Mr. Folxlide

Met: Mr. Folxlide (CZ) Docent(en): Aanvang: 13:00-15:00 Entree: € 5 Locatie: Maaspodium Rotterdam,
Sint-Jobsweg 3, 3024EH Rotterdam
Instructies: Sessie: Contact: balfolkzuidholland@gmail.com Meer info »

In combinatie met het bal op zondag 15 mei in het Maaspodium in Rotterdam zal Mr. Folxlide een dansworkshop verzorgen voor degenen die daarbij wensen aan te sluiten.

De workshop zal in stijl zijn met zijn eigen muziek en dansstijl en uiteraard mooi aansluiten bij de muziek die hij zal spelen later op de avond. Het niveau van de workshop zal worden aangepast aan de deelnemers.

De inhoud van de workshop:

Unleading & unfollowing, the blues style

Do less to dance more! Shake up your concepts of leading and following in couple dances. Dive deep into the connection & communication and discover what we need to convey our message, but also leave as much space as possible for the other person in the couple. Broaden your horizons with some blues dancing tips and tricks. Slow and sensual meets fast and furious while putting the fun back in the ‘fundamentals’.

Reserveren voor deze workshop wordt aangeraden, dan weten wij en de docent hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

De workshop begint om 13.00 uur ’s middags, voorafgaand aan de dansuitleg en het bal later op de avond, en zal duren tot 15.00 uur. Deelname aan de workshop kost 5 euro. Meer informatie over het bal is hier terug te vinden.

 

Kaart wordt geladen...